sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uusi koti.

Uusi koti - uusi kaupunki, uusi koulu - uusi tulevaisuus, uusi alku - uusi elämä! Eläköön!
No ei, mutta paljon on muutunut ja varmasti ajan myötä tulee vieläkin muuttumaan..ja kaiken tämän uuden myötä, haluan nyt aloittaa myös uuden blogin!
Tarkoitukseni on kerätä tänne mahdollisimman paljon muistoja näistä elämäni parhaista päivistä ja jakaa kokemuksiani ja fiiliksiäni, noh aivan kaikesta, Lauran silmin. :)

Tämänhetkinen kotikaupunkimme on nyt siis Suomen Turku! Tuntuu vieläkin vähän hassulta kirjoittaa kaikkiin lomakkeisiin ja muihin uusi osoitteemme täällä, mutta olen kyllä kotiutunut ainakin asuntomme osalta aivan täysin! Rakastan uudessä kämpässämme ihan kaikkea! Asiaanhan voi tietysti vaikuttaa se, että uusi kotimme on ihan kirjaimellisesti UUSI, as in juuri valmistunut ja aivan iskemätön! :P Ja ajatelinkin, että uuden ihanan asuntomme esittely olisikin oiva ensimmäinen postaus aihe.

Asuntomme on siis yksiö, mutta varsin tilava sellainen. Ja pidän oikeastaan tosi paljon tuosta avoimesta yhtenäisestä pohjaratkaisusta, toimii tosi mukavasti illan istujaisissa! ;) Uuh! Hinkkaan melkein joka päivä noita rosterisia upeita keittiölaitteita, että pysyvät yhtä kiiltävinä aina! :)


Tämä Ikean valkoinen sohva oli vähän riski, mutta halusin silti aivan ehdottomasti juuri valkoisen sohvan! Ja on muuten mukava ja pehmoinen, vaikka Ikea-kuvastosta löytyykin! 


Candles <3 mitä enemmän sen parempi.


Hankinta listalla olisi vielä kyllä muutama melko elintärkeä asia, kuten kokovartalopeili! ja muita pieniä
huonekaluja, ja tavaroita, ja koristeita ja... :P mutta niinhän se on, ettei sitä kotia oikeastaan ikinä saa ns. "valmiiksi", aina on jotain. Mutta anyway, kuten ehkä jo tuli sanottua, niin minä tykkään! :)
Nyt rojahdan vielä hetkeksi (tai pidemmäksikin) sohvalle nauttimaan uusien parhaimpien ystävieni seurasta, he ovat Carrie, Miranda, Charlotte ja Samantha! Aivan ihania naisia! Carrie tosin teki juuri elämänsä mokan kun erosi maailman ehkä täydellisimmästä miehestä...ja siihen heti perään vielä toisen jätti-mokan kun leikkasi maailman ehkä täydellisimmät pitkät hiuksensa! No, on hänellä vielä maailman ehkä täydellisin vartalo jota kadehtia!!!
See!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti