maanantai 22. heinäkuuta 2013

Varttimaan kutsu

Tänään olin ensin ylitöissä Kylpylällä ja jo puolivälissä matkalla kotiin, kun Bobi soitteli ja pyyteli vielä sunnuntai-illan mökkiseuraksi..nooh, pakkohan se sitten oli ratti kääntää ja lähteä kohti Taivassaloa! :) Turusta on kyllä tosi nopee mennä, kesti 40min ja olin jo kirkonkylässä! Cool man! 

Saaressa korkattiin heti ensi töiksemme vähän kurkun kostuketta, tietysti! Ja naatittiin siinä sitten auringon viimeisistä pilkahduksista, sveitsiläisestä laatuviinistä ja meri-ilmastosta Belmarin kannella.
Siellä myö sit kaksin lämmitettiin sauna ja löylyteltiin! :) Oli kerrankin todellakin rentouttavaa ja erittäin rauhallista ;) Yöllä siirryttiin ylämökkiin tv:n ääreen uusien eväiden kera! Hih! :pLeffa valikoimassa oli jopa 2 vaihtoehtoa ja katsottiin niistä sit Antonio Banderaksen Femme Fatale! Ihan surkee tekele mutta skumpan kera sekin pari tuntia vierähti oikein mukavasti! :D 
Amalla oli molemmat haisulitkin mökillä mukana, joten niitäkin siinä sit pikku tunneilla vielä hyysäiltiin. 


Seuraava päivä meni ihan pilalle kun herra säämies oli taas luvannut kunnon hellettä mutta kappas vaan kun taivaalta ropisee vaan vettä niskaan! Jäi siis rusketusraidat vaan haaveksi taas...ei kuitenkaan haluttu sit heti kotiin päin lähteä, niin ajeltiinkin Silverillä Heikinkarille haukkamaan lounasta ja herran jestas kun oli paikka taas kokenut muodonmuutoksen! Todella ihana paikka, aivan upea saaristolaisteema ja lämmin tunnelma ja todella houkuttelevia annoksia tarjoilla! Olisin halunnut jokaista maistaa, mutta päädyttiin sit molemmat kanasalaatteihin. Ihan törkeen hyvät oli!!! Tänne tullaan ehdottomasti uudestaan! Hyvät naiset ja herrat, Heikinkarin Ranthuone, 10+!!! Ta ta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti