torstai 24. lokakuuta 2013

Laiskimus Maximus

Tänään en meinannut sitten millään päästä aamulla sängystä ylös! Ja siinähän kävi sitten niin, että yritin kyllä kovasti, ihan tosissani, mutta alkuviikon huonosti nukutut yöt painoi liikaa..Ja kuten arvon opettajammekin ovat meitä monesti ohjeistaneet: muistakaa lapset levätä! 
Noh, tänään lepäsin, haha, ja aionpa levätä kyllä viikonloppunakin! ;) Päivällä hengailin vaan kotona tehden ei-mitään järkevää :D no kävin sentään kaupassa. Plus tein netissä aivan upean löydön!!! Oon niin innoissani!!! Voi olla, että elämä jälleen mullistuu, muutaman askeleen vasemmalle! ;) Mutta kerron lisää heti kun/jos asiat johonkin suuntaan kehittyvät!
Muuten sitten alkuillasta liimauduin siihen kuuluisaan sohvaan ja uppouduin sen kuuluisan idiootti-boxin lumoihin. Jumitin tapani mukaan mm. Master Chef Australian parissa! Rakastan kaikenmaailman ruokaohjelmia ja eilenkin sain juuri kyseisestä sarjasta inspiraation tämän päivän ateriaan! :) 


Innostuin siis kokeilemaan ensimmäistä kertaa ikinä Moussakaa! Kovin oli työläs prosessi, mutta lopputulos kyllä ehdottomasti kahden ja puolen tunnin ahertamisen arvoinen! :) 


Lasillinen hyvää chardonneyta kyytipojaksi ja Bon Apetit! 

Ja Nyt palaan sohvalle viltin alle Idolsin live esitysten pariin! :)

-Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti