sunnuntai 5. tammikuuta 2014

It's a new year!!! Happy 2014!!!

Vuoden vaihteessa tuli taas muutamia "lupauksia" tehtyä, ja heti olen yhdestä päätöksestäni joutunut tinkimään, eli blogin kirjoittamisesta! Olen ollut nyt uuden vuoden jälkeen JOKAPÄIVÄ töissä, joten siinä selitys! Hyi...mutta nyt ja tässä, vuoden 2014 ensimmäinen postaus, var så god! :)

Niin kuin yleensä isojen juhlien kynnyksellä, nytkään uutena vuotena ei vielä edes aattopäivän aamuna tiedetty missä iltaa vietettäisiin ja kenen kanssa! Noh, päädyimme sitten yhdistämään porukat ja juhlia perinteisesti Halikossa Ismon biletalossa! :D Alkuillasta kuitenkin korkattiin ensin jo Salossa kotona äiteen ja Ritvan seurassa lasilliset kuohuvaa ja syötiin vähän illallistakin.


Juhlaporukkaamme kuului tänä vuonna perinteisen Lehtisten joukkomme lisäksi myös ihanaiset Tero ja Heidi! :)


Illemmalla siirryttiin tosiaan Halikooon, jossa pääsimme melkein samantien uudelleen ruokapöydän äärelle! Pöydässä oli perinteisten perunasalaatin ja nakkien lisäksi myös erittäin odotettua herkkua, nimittäin Ismon kuuluisaa loimulohta! NAM!!!


Keskiyöllä kävimme tietysti Wiurilan golf kentällä ottamassa uuden vuoden vastaan ja lähetimme myös omat vuoden vaihteen toivotuksemme ilmoille! Ja tietenkin posautimme kuoharit niinkuin asiaan kuuluu!  Boom kah, boom boom kah!!


Tunnelma oli oikein rattoisa! :D


Uusi vuosi sujui siis aivan mahtavasti, rakkaiden ihmisten kanssa juhlien, juoden, syöden, karaokea laulaen, pokeria pelaten, syvällisiä keskustellen, sekä tulevia juhlia ja yhteisiä hetkiä suunnittellen! Thank you everybody! Love you <3


Että HYVÄÄ UUTTA VUOTTA VAAN KAIKILLE!!! :)

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti