keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

to the movies

Tänään oli kyllä yksi mainioimmista päivistä! Ai että! :) VP!!! Aamulla nukuin ensin niin pitkään kun vaan uni maistui ja joskus siinä 12 maissa nousin sen verran, että laitoin Criminal Mindsin pyörimään ja heräilin sängystä käsin katsoen yhen jakson! Oon niin koukussa tähän sarjaan et oikeesti yöllä en malta mennä nukkumaan, kun voisin vaan kattoo aamuun asti! Pakko sit herätessä heti jatkaa! Hoho! En mikään tv:n orja ole en...mutta Suosittelen!! Yhtä hyvä, ellei parempikin, kuin alkuperäinen C.S.I.! 

Jason Gideon


Sitten laittauduin kuntoon ja lähdin kaupungille pyörimään ja kiertelemään kauppoja! :)
Voi luoja, mä Rakastan rakastan raaakastaaaan shoppailua!!! Siis oikeesti viihdyn ihan tavallisessa ruokakaupassakin monta tuntia, niin repikää siitä! :D Turku on aivan mahtava paikka kyllä shoppailu mielessä (ja pitäkää mielessä mikä on nyt vertailukohteena...), löytyy Zara, löytyy uusi jättimäinen H&M ja ehdoton ostos-kaupungin merkki on Stockman, missä jo yksinään voisin myös haahuilla kokonaisen päivän verran! Löytyy suuren suuri Suomalainen ja Akateeminen kirjakauppa, joissa voisin myös viettää helposti pienen ikuisuuden kaikkia kirjoja, kalentereita, vihkoja, kyniä ja härpäkkeitä ihastelemassa!
Noh, tällä kertaa ostoslistalla oli itseasiassa ihan oikeasti elintärkeä asia naisille, nimittäin uudet shampoot ja hoitoaineet! Halusin ehdottomasti ostaa kampaamolaatuiset tuotteet mutta kuitenkin keskitason budjetilla, ja testiin päätyi sitten, ainakin tunnin vertailun jälkeen, värjätyille ja paksuille hiuksille tarkoitetut Wellan Brilliance -sarjan tuotteet.

Toivotaan että tekevät mitä lupaavat! Haluan nyt todella panostaa kunnollisiin hiusten hoitotuotteisiin, että olis sit jo pitkät hiukset viimeistään ensikesäksi! 


Illalla päiväni vaan parani kun päätettin lähteä Markon kanssa elokuviin! Jei! Toiseksi eniten shoppailun jälkeen rakastan leffassa käyntiä, varsinkin Finnkinossa, koska ne popcornit on niiiiiiiiiin hyviä!!! :p Ai ettäää!!!

Leffassa voi aina hyvillä mielin mässäillä oikeen olan takaa! Popcornia ja karkkia molempia vuoron perään kaksin käsin niin paljon kun napa vetää!!! Om nom nom!!! 


Käytiin siis katsomassa Suuri Puhallus (Now You See Me). Tykkäsin. Ja Marko myös. Oikea sana kuvaamaan tätä elokuvaa olisi viihdyttävä. Tätä pätkää olisi voinut katsoa pidempääkin. Täynnä huippu näyttelijöitä ja mielenkiinto pysyi kyllä alusta loppuun. Ja loppu vasta huipennus olikin! ;) 9+
Nyt Good bye and Good night! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti