lauantai 3. elokuuta 2013

Papa joe

Tänään oli aivan upea ilma ja lähdinkin sitten vielä töiden jälkeen rantaan istumaan iltaa Johannan ja Aman seurassa. Käytiin Johannan kanssa ensin Fontanassa halloumi-kana salaateilla, ihan huippu hyvää!!! Turku on kyllä lounastajien ja salaatin syöjien luvattu maa! Niin paljon ravintoloita, että menee ihan pää pyörälle kun rupee miettimään mihin menisi! Fontana on nyt sitten ainakin todettu erittäin kelvolliseksi! :)


Fontanasta siirryttiin Papa Joen kyytiin nauttimaan auringosta ja parista kylmästä! :) Tänään oli taas muuten ennätysmäärä polttarisankareita liikenteessä. Paljaita perse kankkuja vilkkui siellä täällä! Hoho! :D Mutta sehän ei meitä haitannut! :P

Strawberry & Lime 

Juominkien välissä iski kaikille makeahimo ja yhteistuumin suunnattiin välissä suklaakakuille Blankoon! :) Ai jumankekka että oli täydellisen tuhtia ja suklaista kakkua! Ja koko ihanuuden kruunasi törkeen hyvä pistaasijäätelö, joka sopi kuin piste i:n päälle annokseen! Me likey!!!Kakkujen jälkeen jatkettiin vielä iltaa laivoilla! Ja jengiä riitti! Joka laiva oli siis aivan tupaten täynnä sakkia! Summer in the city! ;)


My Friend Bob! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti