keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mökilleee

Jeee, lomaviikko alkoi ja lähdettiin suunnitelmien mukaan sitä mökille viettelemään! Niin kivaa, ja saatiin vielä matkaseuraakin Peepusta ja Hennasta! En vaan voi sille mitään mutta aina, kun on mökille suunta, niin naurattaa ja laulattaa ja on huippu fiilis! :D No okei, ehkä sekin että oli loma loma LOMA!
Sunnuntaina alettiin perillä heti ruuan laitto puuhiin ja saunan lämmitykseen. Pojat vähän ehtis siinä iltasella jotaan kalastellakkin. Seuraavana päivänä meikäläinen veteli hirsiä viimiseen asti, vaikka muut oli kuulema heränny jo 8! Huh, mutta totean tähänkin vaan taas, että LOMA! Lomalla kuuluukin nukkuaaaa! Ja nukkua todella aion jatkossakin joka aamu! :p Päivällä lähdettiin sitten vähän Fasterin kanssa ajelee, oli ihan huippu hieno päivä taas suotu! Kerrankin hyvä tuuri näiden vapaiden kanssa sään puolesta! Kelpaa! 


Iltapäivällä pojat innostui kaivamaan vielä vesisukset vajasta ja hiihtämäänhän sitä sitten piti lähteä! Hui! Ite en ole vielä ikinä uskaltautunut kokeilemaan, phahhah, tänä vuonna kun en ole edes uimassa käynyt koko kesänä! :D Ja näin myöhään elokuussa hyinen merivesi ei houkutellut enää kyllä sitten tippaakaan! Mut sinne äijät rohkeina hyppäsivät yrittämään! Markon ilmeestäkin voi jo päätellä ettei mitään ihan köykästä hommaa ole, joten ehkä parempi meikäläisen vatsalihaksilla ihan suosiolla pysytellä vaan vetäjän roolissa! :D 

 Illemmalla kokkailtiin taas oivat herkut ja meitsi lilluskeli paljussakin varmaan pari tuntia!
Lähtöpäivänä saatiin taas houkutella Roippaa mökin alta aika monin konstein, mutta ihmekkös tuo, ihan yhtä haikeeta se lähteminen itelläkin on! So long for now, but we will be back, soon, hopefully really soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti