sunnuntai 18. elokuuta 2013

Weekend

Jeeee!! Mulla oli koko viikonloppu vapaata, joten sai kerrankin ihan rauhassa olla ja mennä ja tehdä ja pitää hauskaa! :) Ja itseasiassa tätä mannaa onkin sitten tästä lähin joka viikonloppu edessä kun kesätyöt kylpylällä loppuu ensiviikolla, ouu jeee! ;) Perjantaina lähdettiin jo aamusta Markon kanssa Skanssia ja Myllyä kiertämään, ja mikäs sen mukavampi tapa aloittaa viikonlopun vietto, kuin shoppailemalla! :p Oli muutenkin todella virkistävää vaihteeksi herätä vähän aikasemmin, jopa 10 aamulla ja 12 päivällä olin jo saanut käsiini ensimmäisen ostoskassin!! :D Mun kirjoissani olin siis ehtinyt jo vaikka mitä! ;) Skanssissa päädyin ensimmäisenä The Body Shopiin, ja tiesihän sen nyt jo heti, kun astelin ovista sisään, etten tyhjin käsin ulos pääse, varsinkin kun viime visiitistä oli jo aikaa. Ihastuinkin sitten tohon makeaan kesän mansikka tuoksuun ja ihanan täyteläisen vartalovoin lisäksi nappasin mukaani samatuoksuisen deodorantin! Vähän iloa arki aamuihin! :) Mulla on ollut nyt ostoslistalla uusi kuorinta-aine jo pidemmän aikaa, enkä jostain syystä oo saanu aikaiseksi hankkia sellaista, mutta nytpä sain senkin sitten hommattua! Koko Tea Tree-sarja oli uudistettu ja kassalle päätyikin sitten kuorinta-pesuaine, joka oli kokonaan uutuus tuote. Tuubi näytti mielestäni todella hyvältä ja tykkään myös Tea Tree-sarjan naamiosta todella paljon, joten nyt vasta puhdasta jälkeä tuleekin tällä teho kaksikolla! :)


Shoppailujen jälkeen käytiin koto kautta ja leivoin kotona marja-piirakan ennen mökille lähtöä! Oltiin jo aiemmin viikolla sovittu Aman ja Bellan kanssa, että mentäis kaikki yhdeksi yöksi mökille, saunomaan ja paljuun lillumaan! Ja ilmakin oli perjantaina aurinkoinen vaikka koko viikon oli satanut! Huippua! :)


 Mökillä ryhdyttiin vielä illan suussa puuhommiin, ja pinottiin MUUTAMA klapi! Oli hei itseasiassa oikein mukavaa tollanen pikku puuhastelu, vaikka yleensä yritän parhaani mukaan laistaa tollaset hommat..heh! :p Oli siis pakko ihan ottaa kuva hyvin hoidetusta työstä ja ihailla kätten jälkiä! :D


Mökillä mukana myös karvaisia kavereitamme, Lily..

...ja Alma, ihanat pallerot! 
Kuuma palju, kuumat misut! ;)Illalla vaan oleiltiin, tehtiin naamiot, jutusteltiin, pelattiin korttia, katsottiin Will Smithin robotti leffaa uudesta led-tv:stä!! Kiitos Ile!! :D luettiin lehtiä, lakattiin kynsiä, ja osa porukasta lähti yöllä vielä SahaSaluunaankin pyörähtämään. Mökillä on niin kivaa, mulle tulee aina täysin rentoutunut, iloinen ja tyytyväinen olo! Ja vaikka ei niin ihmeellistä tekemistä koko ajan olisikaan niin mulla ei ainakaan ikinä ole tylsää, oon vaan niin onnellinen että saa olla siellä luonnon keskellä ja nauttia olostaan! Aijai! :DAaah, makeasti nukutun yön jälkeen olikin hyvä lähteä Saloon viettämään lauantaita Sallan luo! ;) 
Riksukiksu

Affen kana-salaatti on parasta!


Oli niin hauska ilta! Kyllä se vaan näköjään baarissa viihtyminen onnistuu vähän vähemmällä viinallakin ja jopa Rikalassa! Hohohooo! :D Mutta ei oteta tavaksi... xD  Toivoo: Alkoholisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti