perjantai 2. tammikuuta 2015

Happy New Year 2015!!!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!!!

Kylläpä vaan hujahti jälleen vuosi nopeasti! HAHA! Tuntuuko muuten muistakin, että ton saman lauseen tulee sanoneeksi joka kerta tähän aikaan! :D Ja toinen klisee on ne kuuluisat uuden vuoden lupaukset, jotka kuitenkin viimeistään siinä maaliskuun puolella ovat aikalailla jo hiipuneet unohduksiin...silti sitä aina vaan jaksaa tomerana ajatella, että ei tänä vuonna käy niin! :D Ja niinpä siis, itse ainakin olen tomerana tehnyt pitkän listan lupauksia, jotka esittelen seuraavassa postauksessa ;) 


Tänä vuonna vuosi vaihtui tuttuun tapaan Ismon luona Halikossa isolla porukalla rymistäen. Ja täytynee nyt sanoa, että ensinnäkin postauksen teko venyi parilla päivällä toipumisen takia :D ja toisekseen että, postauksen kuvamateriaali on hyvin yksipuolista, koska taas kerran kuvaaminen pääsi unohtumaan kaiken sen rymistelyn keskellä...mutta parannusta tähän on tiedossa, hehe! ;) Alkuillasta kun vielä odoteltiin kaikkia vieraita ja istuskeltiin ihan rauhallisissa merkeissä onnistuin muutamat kuvat nappaamaan.

Paita/ H&M, kaulakoru/H&M


Uuden vuoden juhlintoihin valikoitui vihdoin ja viimein päälle tuo paita ja kaulakoru, joiden yhdistelmä vaan on mun mielestä niin hieno, etten ollut raaskinut niitä pukea, vaikka tilasin ne jo syksyllä ennen koulun alkua! :D Noh, nytpähän saivat arvoisensa tapahtuman! Ja pakko vaan todeta, että tulen luultavasti lopun elämääni olemaan rakastunut noihin valko-raidallisiin paitoihin, koska ne on vaan niin raikkaan ja piristävän näköisiä päällä! Ja tollasiin isoihin kaulakoruihin oon kanssa ihan lopullisesti hullaantunut, niiden avulla saa mistä tahansa asusta upean ja juhlavan!

Ulkonäköön liittyen ongelmana on tällä hetkellä (ja tulee olemaan koko tulevan vuoden) mun hiukset...Päätin tossa loppu vuodesta alkaa kasvattamaan niitä luonnollisella värillään, joten ne on nyt hyvin epämääräisen näköiset...ei ole enää ihan lyhyet mut ei lähimainkaan polkkapituisetkaan...mutta toivon, että nyt värjäämisen lopetettuani ne hyvällä hoidolla siitä saisivat pituutta melko nopeasti. Ja yleisesti ottaen mun hiukset on kyllä kasvaneet tosi nopeesti, että eiköhän kesään menessä lookki oo jo ihan toisenlainen! ;)

 

Vuosi otettiin juu vastaan aikamoisella porukalla ja nyt harmittaa kyllä todenteolla, että kuvia tuli näinkin vähän...mukana kun oli niin paljon ihania ihmisiä, joiden seurassa juhlittiin! No Heinin kanssa onneksi saatiin parit yhteiskuvat taltioitua! :) Kaiken kaikkiaan meitä oli reilusti yli kymmenkunta, joten sanoisinpa että, tupa täynnä! Mukana olivat: Laura&Marko, Mira&Pekka, Ilkka, Tuula&Ritva, Ismo, Bella, Riina, Heini&Antti, Petri, Heidi&Tero sekä Jamppa! Kiitokset kaikille! Johan oli kemut!!!

 Iskä ja Mirri

Ja kuten taisi jo tulla mainittua, niin menoa ja melskettä riitti aamuyöhön asti! Illan aikana mm. pelattiin meille perinteiset pokeri-turnaukset, syötiin niin-ikään perinteiset nakit ja perunasalaatit, käytiin ampumassa muutamat raketit, ehdottomasti laulettiin karaokea, tanssittiin, naurettiin ja kaikin puolin viihdyttiin! Noh, joo, pikku kahnauksiakin tuli vastaan, mutta niistä on jo päästy eteenpäin, joten keep calm and keep moving forward! :) Seuraavaksi vielä pari fiilis-kuvaa illalta:

 

 Näin! Tämän postauksen myötä on nyt sitten blogikin herätetty jälleen henkiin! :D Ajattelin vielä lisäillä viime vuoden keskeneräisiä postauksia näin jälkikäteen, joten arkistoihin saattaa siis ilmaantua lisää materiaalia! Ja toivonmukaan tästä eteenpäin nyt aikaa riittäisi aktiiviseen blogin kirjoittamiseenkin...halua ja intoa kyllä löytyy roppakaupalla, mutta nyt alkuvuodesta alkaa työt, ja käyn samaan aikaan koulua, ja niihin uuden vuoden lupauksiinkin pitäisi paneutua, joten hommaa riittää!!! Mutta hyvä niin! Tänä vuonna ei laiskotella! 


<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti