maanantai 5. tammikuuta 2015

Now I'll say it's winter!

Jouluna ja uutena vuotena saatiin nauttia valkeasta maasta, mutta todella vaihtelevaa ilmastoa on kyllä tää alkutalvi muuten ollut. Ensilumi satoi joskus marraskuussa mutta sen jälkeen ne harvat kerrat, kun on lunta tullut, se on sulanut melkein joka kerta yhtä nopeasti pois kun tulikin. Nyt tammikuun koittaessa pakkasasteita on ollut sen verran, että lumi on ehtinyt asettumaan ja Oi tänään vasta olikin aivan upea talvisää! Päätettiin Miran kanssa pukea lämpökerrastot päälle ja viedä Roippa-Koippa oikein kunnon lenkille ja ulos nauttimaan.


Ilma oli ihana kirpeä ja raikas ja kasvot saivat tuulettua. Ulkoilma tekee kyllä ainakin mun iholle niin hyvää, ja kirkas aurinko piristää mieltä niin paljon, että ehdottomasti pitäisi yrittää paljon enemmän käydä päiväsaikaan ulkoilemassa.

 

Usein lenkkeily on monille ihmisille jopa terapeuttista ja meillä ainakin Miran kanssa on tapana turista lenkin aikana kaiken maailman asioista mitä vaan mieleen juolahtaa, ja yleensä hymyissä suin astutaan kotiovesta takaisin sisälle. 


Että eikun kaikki vaan toppahousut jalkaan ja ulos hyvinvointia parantamaan! ;)

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti