perjantai 4. huhtikuuta 2014

Aistien ilta ja Design Hill 5v.

Hip hei! Tultiin juuri takaisin mitä mainioimmasta ilta tapahtumasta! Kiitokset mummille ja Bellalle, kun kutsuivat meidätkin Miran kanssa mukaan! Oli ihan huippu kivaa! :)


Kyseessä oli siis Halikossa sijaitsevan Design Hillin 5-vuotissynttäri kemut, jotka oli toteutettu vuosittaisen "Aistien ilta"-tapahtuman yhteydessä. Design Hill on lahjatavaroita ja merkkituotteita myyvä erikoisliike E18 motarin varrella, josta löytyy mm. Iittalan, Marimekon, Finlaysonin, Nanson, Aarikan ja monen monen muun suositun suomalaisen merkin design-tuotteita. Kannattaa ehdottomasti pysähtyä käymään jos siitä ohi ajelee! :)


Juhlat alkoivat seitsemältä illalla ja väkeä kyllä riitti! Paikalla oli myös monia merkkien takana olevia suunnittelijoita esittelemässä uusimpia luomuksiaan ja tapahtumaa juonsi, kukas muukaan kuin Saija Palin! (Jos Salon seudulla jotain tapahtuu, niin Saija löytyy kyllä aina paikalta! :D) Illan ohjelmaan kuului ensin tietenkin tervetuliaismaljat, jonka jälkeen kierreltiin rauhassa tutustumassa näytteillä oleviin uutuuksiin.


 Itse hyökkäsin samantien Iittala osastolle, jossa tiesin jo etukäteen olevan mariskooleja kovassa alennuksessa ;) Ja kyllähän sieltä sitten yksi kassalle päätyikin! Ostin nyt toisen Vedenvihreän mariskoolin todella hyvään hintaan, sillä niistä oli kaikista -30% Enää puuttuu lohenpunaiset pikkuiset aalto-tuikut, niin olohuoneen sohvapöydän asetelmani on valmis! :)


Kun kaikki vieraat olivat suurinpiirtein saapuneet paikalle, alkoi illan varsinainen ohjelma, nimittäin muotinäytös, jossa näimme Nanson ja Marimekon kevään vaateuutuuksia. Näytös oli toteutettu jännästi ilman mitään runway-lavoja, vaan mallit kiertelivät ympäri liikettä yleisön joukossa.
Näytöksen jälkeen, jatkoimme tavaroiden ja vaatteiden hypistelyä! Oooh, olisin voinut ostaa vaikka mitä jos vaan kukkaro olisi sallinut...


Mun yksi pahimpia heikkouksia on astiat! Tosi mummomaista, mutta tykkään ihan valtavasti kauniista astioista ja koriste-esineistä! Ja oikestaan suurin osa noistakin on kun jotain koristeita, niin upeita muotoja ja värejä, että kyllä silmä lepää! :D 


Ihastuin tulisesti myös yhteen Marimekon upeaan käsilaukkuun! Joo, ehkä toi sienikuosi ei ole se mikä siinä sytyttää mutta kokonaisuutena se vaan iskostui samantien mieleen! Keltainen, pirteä, graafinen ja raikas, eli täydellinen pikkukesäkassi! Voi vitsit, kun saan seuravan tilin, menen kyllä katsomaan josko laukkua olisi vielä saatavilla ja varmasti ostan pois jos löytyy! ;)


Enpä ollut ainoa hullaantuja, nimittäin Mummikin löysi itselleen uuden kesäkassin! :)


Seuraavaksi illan asukuvat! Olin taas niin tyytyväinen luomaani kokonaisuuteen! :D Vähän erikoisempi. Halusin ehdottomasti yhdistää sen tällä viikolla ostamani raitatopin ja minttu kaulakorun, mutta en meinannut millään keksiä mitä niiden kanssa, koska pelkällä topilla nyt ei vielä todellakaan voi tuolla tänttäröidä. Noh, hetken soviteltuani päädyin tuohon äiteen kaapista löytyneeseen yli-isoon kauluspaitaan, joka tosiaan ensin tuntui vähän oudolta, mutta hetken päästä tykästyinkin lookkiin ihan täysillä! Omaperäinen, eikö! :D

Farkut/ GinaTricot, toppi/ H&M, paita/ H&M, kaulakoru/ H&M


Illan suussa sitten aukesi ruokapuolikin! Ja voi että mitä herkkuja saimmekaan! Laitan kuvan myös ruokalipusta, josta näkyy ihan kirjallisena koko menu! Olin siis aivan yllättynyt miten paljon ruokaa hommaan sisältyi, ja myös siitä, miten paljon annoksiin oli panostettu! Todella ihania pikkupaloja! 


Kyseessä tottakai oli synttärit, mutta silti, 10 euron lippu hintaan nähden mielestäni aika hulppeat tarjoilut saatu koottua! Ja ruuan lisäksi saimme nauttia skumppaa ja viiniä niin paljon kuin kehtasi vaan hakea! :D Lisäksi paikalle oli tuotu osaksi jälkiruoka tarjoilua joka naisen unelma, suklaasuihkulähde! Ai vitsit, olisin voinut syödä noita suklaahedelmiä koko loppu yön! Ensi synttäreillä toivonkin fondue-settiä, niin voi kotonakin nauttia tätä yksinkertaista herkkua! ;)


Oli kyllä juu ihan todella kiva ilta! Muchos Buenos! :D Tällaisia lisää!  

Raitapaitaset

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti