sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Nuhanenä ja sinihomejuusto-pasta

Sneeze! Inhottavaa, oon ollut nyt jo melkeen viikonpäivät kipeenä. Sellanen ärsyttävä pikku-flunssa, haluisin paljon mielummin olla sit ihan kunnolla sairaana ja maata vaan sängyssä niin kauan et paranee kokonaan. Tälleen puoli kunnossa on kuitenkin pakko jaksaa mennä töihin ja raahautua kouluunkin, vaikka kuinka kurkkuun sattuisi ja nokka vuotaisi...Möh :( Finrexiniä on juotu ja pahoja kurkku tabletteja syöty, mutta edelleen on tosi nuutunut olo...Halusin nyt tänne blogin puolelle silti nopeat moikat heittää, koska mitään ihmeellistä postattavaa ei tässä kunnossa kyllä irtoa...Viikonloppunakaan ei mitään ihmeellistä siis tullut puuhattua.


Aurinko on melkein koko viikon paistanut, mutta ilmat ei vaan siitä huolimatta ole lämmennyt tarpeeksi keväisiksi. En ole viitsinyt silti niitä talvitakkeja enää ottaa käyttöön, kun niistä jo kerran luvuin. Kerrospukeutumista on siispä tullut harrastettua! Alku viikosta vedinkin paksua aluspaitaa ja villapaitaa ja kaulaliinaa päällekkäin, mutta silti vaan kylmäsi ja flunssa-pöpöt iski!


Tällä viikolla ei siis ole kauheasti kiinnostanut asuihin tai ulkonäköön muutenkaan panostaa...Meikkaus on ainakin ollut ihan turhaa, kun koko ajan saa olla niistämässä...Mutta laitanpa nyt silti muutaman kuvan. Mun pelastus on ollut tuo pantterikuvioitu kaulaliina. Tollaisilla värikkäillä kaulaliinoilla saa helposti tuotua muuten tylsään asuun edes vähän eloa ja särmää!


Ainiin, alkuviikosta meillä oli se palvelumuotoilun tentti ja kuten osasin jo arvata, niin jouduin luovuttamaan ihan suoralta kädeltä...Palautin siis tyhjän koepaperin, enkä lähtenyt turhaan selittelemään mitään sontaa...Uusinta olis parin viikon päästä, joten senkin takia pitäisi nyt saada tää pääkoppa kuntoon! Helvata! I must study! Like no tomorrow!


Vaikka oonkin kipee, niin ruokahalu on kyllä säilynyt ihan normaalina! :D Oon siis tehnyt päivittäin ihan kunnollista ruokaa enkä elellyt millään mehukeitoilla. Alkuviikosta tein mm. super mielenkiintoista pinaatti-sinihomejuusto pastaa, jonka haluan tuoda blogissa esille! Meillä oli vieläkin pakastimessa pinaattia, joten googletin muutamia ohjeita ja päädyin lopulta Valion herkullisen kuuloiseen Pinaatti Aura Pastaan :) Tässä linkki ohjeeseen! Tosi helppo ja simppeli ruoka, ei tarvii paljon raaka-aineita eikä paljoa työtä. Se mihin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota, on hyvien pääraaka-aineiden valinta. Pastan täytyy olla laadukasta ja sinihomejuuston täytyy ehdottomasti olla Auraa! :) 


Saattaa tuntua aluksi, että tää ei ole mikään ns. kunnon ruoka, koska liha puuttuu ja varsinaiset kasvikset puuttuu, eikä siinä ole oikeen mitään "syötävää" muuta kuin pasta, mutta kyllä vaan masu täyttyi yhdestä normi-annoksesta! Ja oli maukasta! Varsin makuisaa, jos vaan sietää sinihomejuustoa! ;)


Mira tuli myös viikolla käymään meillä Turussa ja tehtiin yhtä makoisaa jälkiruokaakin! Tää ohje on pirkka lehdestä, mutta en löytänyt enää netistä...Pirkan sivut oli uudistettu ja tää ohje ei jostain syystä ollut päässyt mukaan, höh! :( Mutta melkoisen yksinkertainenhan tämä on, että ihan ilman ohjetta pitäisi saada kyllä tehtyä! :D 


Ensin vaan pilkotaan muutama appelsiini pieneksi salaatiksi tarjoilulasin pohjalle. Siihen päälle laitetaan ihan mitä vaan valmista vanilija-rahkaa purkista ja lopuksi annos viimeistellään kaura-toscalla. Ja in case kaura-tosca ei ole tuttu juttu, niin se on vaan voissa paistettuja kaurahiutaleita maustettuna fariinisokerilla. Tää on tooosi hyvää ja raikasta! :)


Sellaisia kuulumisia, nyt vaan toivotaan sitten, että tästä flunssasta pian alkais jo tokenemaan ja pääsis elämään taas täydellä teholla. Pääsiäinenkin siellä ensiviikolla häämöttäisi! :) 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti