keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Huhtikuun ensimmäiset asut!

Mylläsin eilen eteisen vaatekaapit ja vaihdoin nyt sitten kaikki talvitakit ylähyllylle ja otin kevyemmät trenssit ja nahkatakit tilalle! Tänään puin myös ensimmäistä kertaa päälleni aiemmin jo esittelemäni upean valkoisen pitkän takin! Se on niiiiiiin kaunis!!! Oikea taideteos :):) Mutta täytyy myöntää, että aika kylmät ilmat ulkona vaan vielä on, vaikka ikkunasta kun katsoo, niin luulisi että plus asteita olisi jo paljonkin. Hyrrr...

Takki/ H&M, neule/ VeroModa, kauluspaita/ H&M, farkut/ H&M

Vitsi että tykkään nyt myös tosta mintun sävystä yhtäkkiä ihan hirveesti! Tosi makee! Se on vähän erikoisempi väri ja tekee asukokonaisuudesta tosi mielenkiintoisen :) Plus ihan mielettömän raikkaan! 

kaulaliina/ H&M

Suostuttelin Markon vielä ottamaan ulkona pari kuvaa, joissa näkyisi koko kokonaisuus. Olin niin innoissani tosta eilisen päivän asusta, että lähetin siitä Miralle erikseen oikeen viestiäkin! :D 

 Tiedän että tässä alkaa nyt taas olla muutama kuva omasta naamasta liikaa, mutta kyllä oikeesti vaan on ihan erilainen fiilis marssia koulussa ja kaupungilla, kun itsestä oikeasti tuntuu, että nyt muuten näytän hyvältä! :D Ja en todellakaan tarkoita olla ylimielinen, vaan haen takaa sitä, että itsestään saa olla ylpeä! Esimerkiksi nyt omalla kohdallani kun olen päättänyt alkaa panostaa enemmän pukeutumiseen, ja sain mielestäni koottua erityisen hienon asun, jota jopa kehuttiin, niin tottakai olen iloinen ja innoissani! :) Ei ehkä mikään etusivun look, mutta itsestäni tuntuu, että olen silti jotain oivaltanut.


Tänään puinkin sitten oikeastaan ihan erityylistä vaatetta. Ei mitään asiallista, tyylikästä ja hentoa, vaan  vähän rajumpaa ja rockimpaa lookkia! ;)

Raita-paita/ H&M, liivi/ VeroModa, farkut/ GinaTricot, kaulakoru/ GLITTER

Siis tollanen perus raitapaita on niin monikäyttöinen! Melkein itkettää kun toi mun on niin vanha ja kulahtanut...kun se on muuten kaikinpuolin aivan täydellinen! Mutta onneksi noita nyt on kaupoissa aika paljon tarjoilla, että enköhän mä uuden hyvän jostain vielä löydä...Ja noi revityt farkut on kans ihan huiput! Istuu todella hyvin päälle ja on just oikean väriset :) Näitä vaatekaapin ns. kulmakiviä kun yhdistelee vähän erikoisempiin juttuihin niin ei kovin metsään voi mennäkkään! 


Tällaiseen rock henkiseen asuun on lyhyt tukka ihan omiaan! Hassua kyllä, mutta en ole vieläkään kertaakaan katunut leikkaamista :) 


Oon nyt innostunut tollaisista vähän kookkaammista statement-kaulakoruista, koska niiden kanssa saa mihin tahansa asuun vähän potkua! Tämä musta-hopea on H&M luomus. Yleensä suosin kyllä kultaisia yksityiskohtia, mutta tämän paidankauluksen kanssa ei kyllä olisi millään voinut yhdistää kultaista...ja ehkä rock-tyyliin kyllä muutenkin istuu paremmin toi hopea.


Että sellaisia asuja! Kyllä musta vielä kelpo stailisti tulee, uskokaa pois! :D 


Laura <3

2 kommenttia: