sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Don't waste another minute

Oooooh, I'm so hung over! Miten tässä nyt taas kävi näin!!?? Ei hittolainen...Mun piti keskittyä tänään ja itseasiassa koko viikonloppuna koulujuttuihin vaikka Saloon taas tultiinkin. Piti lukea tuleviin venäjän ja palvelumuotoilun tentteihin, eikä todellakaan hillua koko yötä baarissa! Voi voi voi voi...Ei nyt taas mennyt yhtään niinkun piti tää homma...eilenkin oli superkivaa ihan parin lasillisen kera! Selvästi huomaa, että tekemistä tämän asian saralla siis vielä riittää. 

Noh, joka tapauksessa, lauantai illalla tosiaan päätettiin lähteä ulos syömään kun oli vieraitakin käymässä! Iskä ja Jussi lupasivat tarjota niin mikäs siinä! :D Ravintolaksi Salon suppeasta tarjonnasta valikoitui Rikala Bar & Grill...Rikalassa oli vaihtunut ruokalista, joten haluttiin kaikki mennä ihmettelemään uusia antimia. 

Tyylinä oli tällä kertaa sivistynyt hillityn vaalea look, maustettuna blingbling koruilla! :)

Paita/Vero Moda, korut/Glitter


Ja sanottakoon tähän väliin, että omasta mielestäni uusi ruokalista oli ehkä vähän liian laaja...mutta se nyt on aina noiden vihreäkortti-paikkojen ongelma...ei välttämättä niin asiakaslähtöistä, että menu on 10 sivuinen, koska tulee liian kova valinnanvaikeus! :D Ainakin itselläni! Tässä on kuitenkin linkki heidän tämän hetkiseen listaan, niin voi käydä vilkasemassa! 


Ensimmäiseksi viiniksi valitsimme Saksalaisen Kendermanns luomu rieslingin. Oli oikein maukas kaikkien mielestä, sopivan kirpeä ja hedelmäinen, itse en tykkää yhtään, jos valkoviini on liian makeaa. Tosiaan niin maukasta oli, että yksi pullo ei riittänyt...Tutkailin vähän, niin tätä löytyy Alkosta, ja huomattavasti sopivampaan hintaan kuin Rikalasta! :D 


Söin ruuaksi briekanaa. Olen jo tainnut ehkä mainita, että kanan kanssa toi vuohenjuusto sopii todella hyvin yhteen, ja niinpä teki tälläkin kertaa! :D Annos oli muutenkin ihan semi-hyvä. Kastike nyt ei todellakaan ollut sellaista tasoa, että kehuisin, ja perunat eivät olleet rapeita, mutta kokonaisuutena ihan kiva silti! Plussaa runsaista kasviksista ja annoksen mutenkin runsaasta koosta! :)


Briekanaa L  G 16,90
Maissikanan rintaa, Kolatun Juustolan briejuustoa, 
jättilohkoperunoita, grillikasviksia ja punaviinikastiketta.

Oli ihan mukavaa istuskella ja keskustella ja olla ihmisten ilmoilla. Jotenkin aina mieli piristyy ihan hirveesti, kun vähän lähtee jonnekkin vaikka aluksi ei millään kiinnostaisi lähteä. Itsekin vietin koko lauantai päivän vaan yksin kotona, niin tuntui hölmöltä tälläytyä sitten enää illalla, mutta onneksi lähdettiin! Tulipahan taas jutun juurta tännekkin! ;) 


Tilattiinpa jälkiruuatkin, suklaakakkua ja vanilijajäätelöä. Ei mitään erityistä, mutta makeaa nyt kuitenkin.

Ja tässä kohtaa olisi ollut sitten hyvä hetki lähteä kotiin...mutta viini vei voiton.. :D

Ja onhan se nyt ihan fine juoda viiniä muutama lasi ja nauttia olosta mutta joskus vähän vähempikin tosiaan riittäisi. Äh, en tiedä mistä tää nyt tulee tää mun juttuni..Ehkä se 25 ikäpyykki sit kuitenkin muutti mua vähän kypsemmäksi, koska tuntuu siltä, että enää ei oo ihan samantekevää se, että kännissä hölmöilee julkisesti ja sit seuraavana päivänä nauraisi vaan. Kyllä mua nolottaa, jos on sekoillut. Tää nyt voi kuulostaa siltä et olen jotain pahastikin mokaillut :D siitä ei ole kyse, mutta toi otsikkokin viittaa siihen, että ei kannattaisi käyttää aikaa tyhmyyksiin, vaan sellaiseen millä on jotain väliäkin.

No joo, ei tää nyt niin vakavaa ollut tosiaan, mutta ärsyttää silti, että ei pystynyt taas hillitsemään...ja nyt jomottaa pää...MUTTA täytyy vaan jatkaa harjoittelua, ei siinä muuta! :D

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti