maanantai 14. huhtikuuta 2014

Make your home your dream castle

Me ollaan Markon kanssa taas päätetty, että halutaan muuttaa :) Hetkeksi aikaa se tossa jo unohtui, mutta nyt kevät auringon myötä muutto ajatukset taas nousivat. Itse asiassa ihan alkuperäinen suunnitelma oli jo ostaa talo, mutta sitten kuultiin sellaisesta hienosta jutusta kuin Asp-tili :) Menin siis pankkiin pikimmiten avaamaan tällaisen Asp-tilin, mutta sehän nyt sitten tarkoittaa sitä, että meidän osto suunnitelmat lykkääntyvät vähintään kahdella vuodella. Tarkoitus olisi nyt sitten säästämisen ajaksi kuitenkin vaihtaa asuntoa isompaan. Tällä kertaa meillä olisi hakusessa saunallinen, isohko rivitalo tai paritalo, mutta sijanniltaan mieluusti Turun keskustan ulkopuolelta, eli jostain Kaarinasta tai Paimiosta.

Tänään meillä pitikin olla jo ensimmäinen rivitalo-asuntonäyttö, mutta huono tuuri ei näköjään ole mihinkään tässä välissä muuttanut, joten siitä ei tullutkaan mitään...se asunto ehti jo mennä...mutta nyt ei aiota luovuttaa! Laitoin tänään jokaiselle vuokra sivustolle asuntovahdit päivittäin päivittymään, niin ei mene varmasti ohi yksikään kämppä! :D

Tämän postauksen idea on nyt esitellä vähän ideoita uuden asunnon sisutuksen suhteen! :) Ja kyllä vaan, suurin osa ideoista on jälleen peräisin Pinterestistä! ;) Yritin tehdä tämän samalla tavalla kuin edellisen muoti-inspiraatio postauksen, mutta jälleen ongelmaksi osoittautui monien kuvien päällekkäisyys otsikoihin nähden...but anyway, aina vaan paremmin välittyy tunnelmat ja tyylit, joita haluaisin tuoda omaan sisustukseeni!

1. Erilaiset tekstiilikuosit piristämään ilmettä

*Zebra kuosi


Tää zebra juttu on nyt tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä, ja tätä kuosia on siis aivan pakko saada jollain tapaa! Tollanen matto olisi aivan törkeen upea, mutta todella vaikea löytää. Sitä vastoin koristetyynyt voisikin olla helpompi ja vähän hillitympi keino. Olen jo itseasiassa selvittänyt mitkä tyynyt haluaisin itselleni, nimittäin Artekin seepra tyynyt. Niitä saa tällä hetkellä Turusta Stockmannilta tai Sisustuksen Koodi -nimisestä sisustusliikkeestä.Nää on pelkät tyynynpäälliset ja sellaisiksikin jo todella arvokkaat (108,00e), mutta laadusta olen tunnetusti aina ollut valmis maksamaan! :D H&M halpis kopioihin en ainakaan tyydy!

*Graphic Black&White


Sikäli mikäli seepra-matto ei tosiaan ole mahdollinen niin, toinen vaihtoehto matolle voisi olla tällainen musta-valko raidallinen, erittäin graafinen matto. Todella katseen vangitseva, mutta silti yksinkertaisuudessaan ei liian dominoiva tai räikeä. Tällaisenkin olen jo katsonut valmiiksi, ja sepäs löytyi Ikeasta, yllätys yllätys! Alemmassa kuvassa näkyvä Ikean Stockholm-matto kustantaa halvimmillaan 129,00 euroa. 


2. Henriksdal-tuolit

Tärkeinpänä varsinaisena hankinta meillä tulee olemaan uudet ruokailutuolit, koska tämän hetkiset heiluu ja natisee siihen malliin, että ne eivät enää muuttoa kestä. Olen oikeestaan jo päättänyt, että ostetaan Ikeasta noi Henriksdal-tuolit. Ne on ihanan elegantit ja sopii minne vaan.


Ja tässä kohtaa tulee taas ne kuosit esille, koska näihin Heriksdal-tuoleihin voi halutessa vaihtaa ton päällisen, jos alkaa valkoinen tylsistyttää. Löysinkin jo yhdet aika mielenkiintoiset kukkapäälliset! Marko ei tosin näistä innostunut sitten tippaakaan! :D 


Toki jos oikein hurja on, niin noita päällisiä voi ryhtyä myös ihan itse tuunaamaan! Tästäkin löysin jo yhden tosi mageen idean! 


3. Lasinen sohvapöytä


Haluaisin ehdottomasti lasisen sohvapöydän, jotta siitä näkyisi sitten läpi se kaunis matto, minkä ikinä löydänkään sopivan. En tiedä miksi, mutta tykkään vaan ihan valtavasti lasista :D Se tuo ulkonäöllisesti sisustukseen keveyttä ja hentoutta. Löysin jälleen tollasen kivan muokkauksen yhdestä Ikean peruspöydästä! Kelpaisi kyllä! :) 


4. Bar Cart

Tämän idean oon saanut Vampire Diaries -sarjasta, jossa Salvatoren veljekset vähän väliä naukkailee yömyssyjä hienoista kristalli karahveista! :D Olen jo jotain tämäntapaista "minibar" ratkaisua yrittänyt aiemminkin toteuttaa, mutta nyt siitä on näiden kuvien myötä syntynyt täysin selkeä visio! :) Sopivan tason löydyttyä pitäisi sitten vissiin suunnata Alkoon, sillä tällä hetkellä viina varasto on vielä rajoittunut vaan konjakkiin ja marskinryyppyyn! Hoho! :D 

 Voisin jossain kohtaa tehdäkin blogi jutun noista viinoista, mitä pulloja kannattaisi valita tohon mukaan, ja kartoittaa muutaamia yleisimpiä drinkkejä. Multa löytyykin aika paljon drinkki kirjoja, koska olin yhdessä vaiheessa tosi kiinnostunut viinoista ja kaikenmaailman erikoisuuksista. (Johtunee siis koulutuksestani, johon sisältyi myös alkoholi opintoja) 


5. Gallery Wall

Esimerkiksi eteiseen sopisi hyvin tällainen valokuvataulujen kokoelma, ja nimenomaan jonkun tason yläpuolelle (ei pelkästään seinälle roikkumaan). 


6. Touch of Gold

Kulta on ollut mulla aina sisustuksessa mukana ja pysyy edelleen! Ei nyt löytynyt siihen liittyen mitään kauheen ihmeellisiä kuvia, mutta tarkoituksena kuitenkin piristää kokonaisuutta pienellä metallinhohdolla. Kultainen iso peilihän jo löytyykin, mutta sen lisäksi esim. pienempiä valokuvakehyksiä, kynttilöitä, koristetyynyjä ja kaikenlaisia koristeita. 


7. Flower Power

Kukkia, kukkia, kukkiaaa!!! <3<3<3


8. Book pile

Oooh, rakastan kirjojakin niin paljon! Olen meinannut jo sata kertaa ostaa kalliita isoja kirjoja ihan vaan melkein pelkästään sen takia, että ne näyttää niin hienoilta! :D Tällä hetkellä himoitsen ainakin Taru Sormusten Herraa ja Hobittia, joista on tehty tosi upeita koristeellisia painoksia, jotka todellakin haluaisi laittaa keskelle pöytää näytille! 


Näin! Siinähän niitä, tämän hetkisiä sisustuksen tuulia! Mutta tässäkin on vasta pieni osa ideoista, ja uusia tulee lisää koko ajan! Itselläni ainakin sisustaminen on sellainen ikuisuusprojekti, jotka vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... :D 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti