perjantai 1. elokuuta 2014

Friday via iphone

Se olis sitten jo elokuun ensimmäinen päivä takana! Kyllä se kesä vaan niin nopeesti menee! Kohta ollaan taas jo koulun penkillä ihmettelemässä. Noh, ei se mitään, onhan tässä kuitenkin ehditty nauttiakkin ja vielä on lomakin edessä! ;)

Päätin tänään tehdä sellaisen "päivä kanssani"-tyylisen postauksen, eli napsin kuvia pitkin päivää ja nyt muodostan niiden avulla koosteen päiväni kulusta. Tosin, mitään sen erityisempää ei tänään kylläkään tapahtunut, joten ihan kauheasti ei nyt jutun juurta irtoa mutta postaus se tämäkin! :D Niin ja toteutus on nyt tosiaan puhelimen kameralla kuvatuilla kuvilla, koska en jaksanut raahata järkkäriä koko päivää kaulassa...varsinkaan kun kyseessä on tuiki-tavallinen arkipäivä, mutta anyway, ihan ok hyviä kuvia iphonellakin saa! :) 

EDIT:// En kertakaikkiaan jaksa enää yrittää kikkailla näiden kuvien asettelua, ne kun nyt vaan eivät mene niinkuin haluan, vaikka mitä tekisin, joten olkoon...huoh :(


1. Markollakin oli vapaapäivä, joten herättiin vasta reippaasti 10 jälkeen. Mä niin Rakastan pitkään nukkumista! <3<3<3 Mikään ei oikeesti ole yhtä ihanaa, kun se että saa aamulla nukkua ihan rauhassa just niin kauan kun nukuttaa! Olo on todellakin levännyt ja mieli virkeä, ja suupielet vetää väkisinkin hymyksi! :) 2. Ensitöiksi lähdin Roin kanssa ulos lenkille!



3. Olipahan taas yksi aivan täydellinen kesäpäivä sään puolesta! Aurinko paistoi aamusta iltaan, ja hellettä riitti! Voikun tällaisista ilmoista saisi vielä elokuun lopussakin nauttia! 4. Roi parka ei välttämättä ole ihan yhtä innoissaan näistä kuumista hellepäivistä, mutta ulos se vaan silti väkisin aina haluaa. Ja useimmiten vielä jää siihen porottavan kuuman auringon alle, niin että saa oikeen hätistellä varjoon viilentymään, meidän hölmöläinen on niin höpsö! ;)



5. Roi haistelemassa normaaliin tapaan kaikkea mitä vastaan tulee. Välillä ärsyttää niin kovin kun koko ajan saisi olla pysähtymässä! Ja meidän sika-niskalla on jo semmoset lihakset kehittynyt, että sitä saa ihan tosissaan ruveta repimään jos matkaa haluaa jatkaa! 6. Paussin paikka.


 7. Lenkin jälkeen käytiin kaupassa hakemassa vähän aamupala tarvikkeita. Nykyään meidän ostoskorista löytyy aina kananmunia, pekonia ja kermaa! Oon ihan hulluna pekoniin! Voisin melkein elää pelkästään pekonilla! Se on vaan niin hyvää!!!Ihanaa rapeata rasvaista pekonia, aijai! :D Ja juu, ainakin niin kauan kun lämpötilat nousee yli 20 asteen, on myös mehujäät ihan ehdottomia! Tämän hetken suosikki on ÄssäMix, NAM :) (JA tiedetään, ei kuulu karppaajan ruokavalioon, mutta en vaan millään pysty herkuista kokonaan luopumaan vaikka tätä nyt ihan tosissaan yritetäänkin...jos muilta osin pysyn raiteilla niin tuskin pari mehujäätä viikossa koko touhua savittaa!) 8. Tuhti aamupala on kaiken A ja O. Nyt karppauksen myötä aamiaisesta on vihdoin ja viimein tullut mullekkin se päivän tärkein ateria. Huomaa hyvin, miten tilanne on muuttunut, sillä nykyään herätessä on heti nälkä, mutta kunnon satsin kun tankkaa nimenomaan pekonia ja munia naamariin, niin kyllä jaksaa! :)



 9. "My Cosmo-moment". Kuvasin oman Cosmo-hetkeni! :D Iltapäivä tosiaan kului hyvin pitkälti vaan terassilla aurinkoa ottaen ja cosmoa selaillen. 10. Siinä aurinkotuolissa maatessani huomasin jossain välissä jalkojeni juuressä tämän söpön näyn! Oli vaan pakko ottaa kuva tosta pikku kukkasesta, joka tuolta kivikon läpi puski. 





11. Meillä olikin tänään Markon kanssa sovittu itseasiassa herkkupäivä karppauksesta ja minnes muuallekkaan meikäläinen silloin suunnistaa kuin Kotipizzaan! :D Ja voi että olinkin innoissani, en edes muista koska viimeksi oon syönyt kotipizzan pizzaa! 12.  Americana-pizza sieltä tuli sitten tilattua; kinkkua, ananasta ja sinihomejuustoa! Ja kyllä oli vaan taivaallista! Kotipizzan pizzapohja on mun mielestä ihan parasta! Ja samoin juusto! Niin ja toi tomaattikastike! Noh, sanotaan nyt vaan helpommin, että koko pizza on aivan täydellinen! :D

 

13. Illalla iski Miran kanssa vielä into lähteä viinilasillisille jonnekkin, ja uskokaa tai älkää päädyttiin Toriterassille! Ja olikin muuten ensimmäinen kerta tänä kesänä! Itseasiassa taisi olla toinen kerta koko elämäni aikana! ;D Salossa on harmillisen vähän terasseja, joihin paistaa ilta-aurinko ja oikeestaan tosi vähän terasseja ylipäätään...Ja Toriterassinkin imago on ihan jotain muuta kuin houkutteleva, mutta sijainnin puolesta se on kyllä ihan ykkönen! Paikka tönöttää aivan kaupungin sydämessä, josta hienot näkymät keskustaan ja jokivarteen. Ja tosiaan aurinko paistaa ihan ilta kymmeneen asti. 14. Mutta kuten todettu, niin Toriterassille ei kovin montaa kertaa olla eksytty, ja nytkin epäiltiin ensin, mahtaako koko puljusta viiniä löytyäkkään! Mutta suureksi yllätykseksemme saatiin aivan todella maukasta ja kylmää valkoviiniä! :)

 

15. Maisemakuva Salon torille ilta-auringon laskiessa. 16. Sen lisäksi, että Toriterassilta saamamme viini oli maultaan todella hyvää, oli siinä myös hinta-laatu suhde kohdillaan! Hirveän kokoiset lasilliset ihan pikkurahalla! Tykkään! :D



 

17. Päivän päätteeksi nappasin vielä muutamat asukuvat, vaikka päällä nyt olikin ihan tavalliset tylsät arkivaatteet. 18. Käytiin Anttilassakin Miran kanssa pika-ostoksilla illalla. Mun oli aivan pakko päästä hakemaan kynsien hoitotuotteita, mutta en nyt höpise niistä tähän väliin sen enempää, koska aion tehdä aiheesta ihan kunnon postauksen vielä myöhemmin! ;) 

Nyt me ruvetaan vielä illan päätteeksi Markon kanssa katsomaan elokuvaa, joten bye bye! Sellainen päivä tänään! :)

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti