sunnuntai 3. elokuuta 2014

Good wine, tasty food and dear friends! That's what I call a perfect summer evening!


Jälleen yhdet aivan mahtavat illanistujaiset takana! Kiitokset vaan vielä isännälle ja emännälle herkullisista antimista ja ihan koko illasta! <3 Oli kyllä niin hauskaa! Kesä on vaan kertakaikkiaan ihan parasta aikaa! :D Voi laittaa päälle kevyen kesämekon ja hengailla ulkona yöhön asti, kun on niin lämmin. Voi grillata ja ruokailla ulkona kotiterassilla rentoa musiikkia kuunnellen. Voi nauraa ja tanssia kavereiden kanssa ulkona nurmikolla paljain jaloin. Voi siemailla viiniä ja keskustella ulkona vaikka aamuun asti. Siis ihan kaikki tuntuu vaan sata kertaa kivemmalta kesällä!!! :)


Mulla oli taas lauantaivuoro töissä, joten pääsin kemuihin paikan päälle vähän myöhässä, mutta ihanat muruset olivat säästäneet mulle oman alkumaljan ja alkuruuankin! (Ja näitä viikonloppu vuorojakaan ei enää muuten tarvitse kuin ensiviikko kestää! Jippikaijei jei!) Meillä ei alunperin ollut mitään sen kummempaa suunnitelmaa kuin käydä parilla lasillisella tyttöjen kanssa, mutta jotenkin se sitten kehittyi siitä ihan kunnon kokomittaisiksi illanistujaisiksi! :D Ja Ihanat illan hoastimme, Johanna ja Kalle, olivatkin sitten suunnitelleen meille oikein kunnon illallis-menun! Alkupaloiksi maistelimme ensin mm. skagen-leipiä lohitäytteellä, jotka olivat kyllä aivan upean näköisiä tilli koristeluineen! ;)


Illan menu sisälsi myös ruokajuomat! Tarjoilla oli todella mehukasta italialaista punaviiniä, jota ei kyllä turhaan isäntä kehunut lempiviinikseen!  


Alkupalojen jälkeen pöytään kannettiin raikasta salaattia ja grillimestarin herkkuja! ;) Eikä ollut mitään atrian pihvejä, vaan suoraan kunnon lihakaupan tiskiltä haettuja sisäfile ja entrecote-steaksejä! Lisäksi maissia ja pekoniin käärittyjä homejuustosieniä! Miten harmillista, että sienet ei mua niin säväytä, vaikka yhden pienen pienen suupalan kokeilinkin! Näitä monien grillisuosikkeja täytyisi ehkä kyllä opetella syömään, koska kokonaisuus on kyllä todella houkutteleva! 
  

Voi taivas miten valtavan hyvää kaikki olikaan! En kyllä äkkiseltään keksi mitään kunnollisen pihvin voittanutta! Aijai! :D Noh, hyvän ruuan ja juoman jälkeen jatkettiin sitten iltaa tyytyväisinä ja varsin iloisin mielin! ;)

Pus!
 Seuraavana esiteltäköön illan asu! Ollaan taas majailtu Markon kanssa Salossa muutama päivä, joten mulla ei ollut omasta takaa mitään sen ihmeellisempiä juhlavaatteita päälle laitettavaksi...mutta onneksi siskon vaatekaapille voi aina mennä! ;) Ja itseasiassa olin jo aiemmin tykästynyt tohon Miran mekkoon ja tiesin heti, että haluan juuri sen lainaan! Aivan täydellinen keämekko noiden paljastus-aukkojen kera! Näitä löytyy H&M:stä mun mielestä muillakin kuoseilla, joten täytyypä ehkä vilkaista jos hankkisinkin ihan omaksi!

Mekko/H&M, kaulakoru/Glitter


Toi upea kaulakoru on myös Miran varastoista, ja se on itseasiassa esitelty täällä blogin puolella kerran aiemminkin! Kyseessä on varmasti kallein glitterin valikoimasta löytyvä koru, sillä se maksaa yli sata euroa! Mutta on kyllä todella näyttäväkin! Ja mun mielestä sopi täydellisesti ton mekon kanssa! Stailisti taas ylpeänä tässä, hehe! :D Kuvista ei ehkä erotu kovin selkeästi, mutta osasyy myöhäsymiseeni oli taistelu irtoripsien kanssa! En tiedä mistä sekin villitys taas juolahti mieleeni, mutta sopivasti kun niitä oli äitillä tarjoilla, niin kokeilemaanhan se oli ryhdyttävä! :) Mulla tosiaan meni ainakin 20 minuuttia, kun yritin liimata ihan vaan muutaman tupsun kumpaakin silmäkulmaan...suurin ongelma oli kyllä huono liima, mutta pidin kyllä lopputulosta sen vaivannäön arvoisena! Niiden kanssahan saa aikaan oikein tuuheat ja pitkät räpsyt! ;) En missään nimessä halua laitattaa oikeita ripsenpidennyksiä, joten näihin uskon turvautuvani kyllä vielä vastaisuudessakin! Todella hienot ja pysyivät hienosti aamuun asti! :D


Muutkin tytöt innostuivat valokuvaamisesta illalla, ja me sitten päädyttiinkin pitämään ihan kunnon photoshoot pihalla! Kiitoksia vaan miehille hyvistä kuvista! :D


Kuvailujen jälkeen siirryttiin sisätiloihin ottamaan vielä parit kuvat lisää! :D Yleensä illanistujaisissa on tapana pelata jotain seurapelejä tai muuta yhteistä tekemistä ja mekin keksittiin tosiaan jotain, nimittäin SingStar! :D Poikien saunoessa, me vedettiin typyjen kesken oikein tunteella! Ai että, pahoittelut vaan munkin puolesta naapureille häiriöstä! :D 

Girls <3 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan, lähdimme vielä yöllä tsekkaamaan Salon keskustaan avattua uutta Ipanema-nimistä baaria. Tai noh, parempi sana olisi ollut "uusittua", koska itse en näin jälkikäteen muista huomanneeni mitään sen kummempia muutoksia, kuin muutaman seinän kaatuneen, ja nimikin tosiaan on ollut jo kertaalleen samassa kulmassa käytössä! :D Mutta onhan se silti aina kivaa ja mielenkiintoista. Nyt sitten vaan aika näyttää miten käy, kovin pahamaineinen kaupunginkulma on kyseessä, sillä monen monet baarit siinä on jo ehditty käydä katsastamassa! Joo, eihän se mikään erityinen paikka loppujen lopuksi ollut, mutta tykkään kyllä siitä, että nyt kaupungista löytyy myös toinen vaihtoehto (eli Rikalan lisäksi siis)! ;)

Heipä hei! 

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti