maanantai 24. maaliskuuta 2014

Don't worry, your life is just beginning, so enjoy!


OMG! Neljännes vuosisataa on nyt saavutettu. Toinen samanlainen niin oon 50. OMG!! Ja vain viisi vuotta, niin saakin jo suunnitella ne legendaariset kolmekymppiset. OMG!!! Herran jumala!!! Täytyy myöntää, että nyt aletaan olemaan jo sellasissa lukemissa, että rupee vähän tuntumaankin siltä et sitä tosiaan vanhenee...vaikka eihän mun henkinen oloni, saatikka ulkomuotoni mitenkään muuttunut ole! ;P Taidan tehdä saman päätöksen kun Mira, aion olla ikuisesti 20, ja piste. 
No ei, kun ihan tosissaan ei mun mielestä tästä iästä nyt tarvii ihan vielä mitään paineita ottaa, lukuja ne vaan on niin kauan kunnes alkaa oikeesti jossain tuntumaan/näkymään :D En ainakaan itse halua ottaa mitään paineita iän takia, eteenpäin porskutetaan ja suunnitelmia tehdään joka tapauksessa. Tällä hetkellä koen omalla kohdallani tärkeimmäksi seuraavaksi etapikseni valmistua tuolta koulusta ja sitten voi alkaa panikoimaan! ;)Löysin muuten ihan huippu runon, pakko laittaa tänne blogiin! Aika mainio! :D Ja tän kautta päästäänkin hienosti viikonlopun tapahtumiin.


Sä 25 vuotta nyt täytät
ja yhä hyvältä näytät,
vois sua nuoremmaks luulla
useimmat on kuin päähän lyöty puulla.
Pidä siis kutsut hyvät
on sun kavereillas nääs kurkut syvät!
Onnea siis ripakopalla,
nähdään synttärisopalla! 


Järkkäsin tosiaan lauantaina pienet synttäri kemut syväkurkkuisille kavereilleni! :D Juhlittiin tällä kertaa Salossa porukoitten luona, koska sain hyvän idean juhlien ohjelmaksi, nimittäin paljun! Mikäs sen mukavampaa kun nauttia upeasta keväisestä lauantai päivästä kuumassa paljussa lilluen! ;) Suurista suurimmat kiitokset vaan iskälle, joka hoiti homman mahdolliseksi ja jaksoi koko juhla-päivän pitää huolta siitä, että kamiinassa puut paukkui! Toiset kiitokset menevät Bellalle, joka tuli päivällä auttamaan mua leipomusten kanssa! En olisi kyllä juu millään saanut yksin näitä kestejä ajoissa valmiiksi! <3


 Vaikka hommaa onkin paljon, niin tykkään silti aivan älyttömästi juhlien järjestämisestä! Aamusta asti saa ihan hiki hatussa touhuta, mutta kun kaikki viimein on valmista, ja koittaa hetki korkata ensimmäinen siideri ja alkaa nauttia illasta, on fiilis mitä uskomattomin ;) Ja tällä kertaa aivan extra hyvä, saadessa pompata höyryävään paljuun rentoutumaan kaiken uurastuksen jälkeen, ah! Niin, ja tässä kohtaa voisin kiittääkin kolmatta henkilöä, Heidiä, joka toi kemuihin lainaksi kaiuttimet! Olin itse tilannut aikaisemmin matkakaiuttimen, mutta se ei sitten ehtinyt saapua juhliin mennessä...Mutta saatiin siis poppi puolikin kuntoon! :)


Illan ruokapöydästä löytyi tottakai suolaista ja makeaa tarjottavaa. Ns. pääruuaksi tein jauheliha-sinihomejuusto piirakkaa. Tässä linkki pirkan ohjeeseen! Suosittelen! Oli todella helppo ja nopea tehdä ja hyvältä maistui! :) Ja itseasiassa tein saman piirakan tänään vielä uudestaan!!! :D Sen ns. lisukkeeksi tein salaattia, koska halusin myös jotain terveellistä. Ja salaattia varsinkin kaikki kehuivat, joten paljastettakoon nyt sen koostumus: salaatti-sekoitusta, joka sisälsi muutamia erilaisia salaatteja, pinaattia ja rucolaa täytyy myös ehdottomasti olla! Sitten tomaattia ja luumuja aivan ohuiksi viipaleiksi leikattuina, reilusti murustettua fetaa, ja pussillinen paahdettuja pinjansiemeniä sekä kastikkeeksi vielä fetan öljylientä ja Avót! Tuli oikein raikas ja kevyt! Salaatin kaveriksi saimme Bellan tekemää ihanaa foccacia leipää, jonka hän oli maustanut aurinkokuivatuilla tomaateilla, oliiveilla ja rosmariinilla. 


Jäkiruuaksi ahersimme päivällä Bellan kanssa yhdessä makeista makeinta Brita-torttua, ja voi pojat, se oli hyvää!!! :D Brita-torttu on melkoisen työläs tehdä, mutta se on kyllä silti mun ihan ehdoton suosikki kaikista makeista tarjottavista! Laitettiin täytteksi rahkaa ja marjoja (vadelmia ja mustikoita), jotka hienosti tasapainotti makua, eikä ollut ollenkaan liian äitelä. Noh, britasta ei nyt ole kuvaa, ja ihan syystä että, vaikka se maukkain kakku onkin, niin ei tosiaankaan mikään näyttävin! :D Ja tällä kertaa päälliosa pääsi murenemaan ihan kokonaan, mutta hyvin se kaikille silti tosiaan upposi! Ja mikäs siinä, hyvän skumpan kera! ;)

Skål vaan! 

Siinä se ilta sitten sujui keskustellessa ja juomia naukkaillessa! ;) Marko ja Terokin saapuivat myöhemmin paikan päälle riehumaan! Ja rakas ystäväni Sallakin ehti meillä pyörähtää ja hänkin ansaitsee tässä kohtaa mittavat kiitokset kyydityksistä! :)

Seuraavaksi pientä juhla-albumia. Ihan hirveästi ei kuvia edes ollut, ja Mira hymähtelikin tuttuun tapaan, että sehän vaan kertoo, kuinka hyvät kemut on ollut, jos ei kerrankin blogia varten ole tajunnut koko ajan kuvailla! :D 
Lovely Lady Annabella
The other sister's 
Pussy (=Mirri)
Me and Jo

Me and my honeys - Johanna & Heini
Me and my love, Bob
Me - Drop Dead Gorgeous

Haha! :D Muutama lasillinen viiniä siinä sitten illan aikana maistui...ja voi veljet sitä krapulan määrää sunnuntaina! Noh, tällä kertaa tämä sallittakoon, mutta nyt on hyvä palata takaisin siihen alkuvuodesta sovittuun hillitympään käytäntöön ;) 

Yöllä me lähdettiin tapamme mukaan vielä kaupungille vähän näyttäytymään, minnes muualle kuin Rikalaan...mutta olipa vika tikki tällä kertaa...Tosi surkea meno...harmillista, koska yleensä kun ei ole pitkään aikaan Riksussa käynyt, niin viihtyy kyllä ihan viimiseen asti, mutta nyt, lähdettiin melkein samalla oven avauksella ulos kuin tultiin sisään! Nooh, aina ei onnaa!

  Hohoo, pakko laittaa loppukevennykseksi vielä puhelimesta löytyneet pakolliset baarin vessakuvat :D 

Ja Nyt ihan loppujen lopuksi, haluan kiittää vielä teitä kaikkia ihania nuppujani, jotka näille synttäreille osallistuivat! You are all in my heart! <3 Thank you for making my day! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti