maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tallinn, we'll see you again!

DAY 2 PART 2
The drunken ones

Noh, kuten otsikosta ja ekasta kuvasta saattaa ymmärtää, niin toka ilta sujui melko huuruisesti :D Ja myönnettäköön, että seuraavan päivän kannalta ei mikään paras valinta, koska kyseessä oli lähtöpäivä, mutta toisaalta, meillä oli kyllä tosi kivaa! :) 


Pitkän shoppailu päivän jälkeen, oli ihana vaan oleilla hotelli huoneessa ja nauttia punaviiniä :) Makoiltiin sängyllä ja kuunneltiin musiikkia. Innostuttiin jossain välissä pelaamaan älypäätäkin ja sen jälkeen katottiin x-factor ja idols pätkiä youtubesta! :D Sitten alkoi kello taas lähentyä iltaa ja otettiin suunnaksi hotellimme kylpyläosasto, jonne meillä oli vapaa pääsy! (En ottanut sinne kameraa, joten kaikki kuvat on hotellinsivuilta.) 


Noh, en ehkä olisi ihan kylpyläksi tuota itse nimittänyt, koska siellä oli tosiaan vaan yksi iso uima-allas ja yksi pieni poreallas, eli todella pieni...mutta kaunis oli kyllä! Paikka sijaitsi hotellin ylimmässä kerroksessa, ja näkymät oli sen mukaiset! Todella upeasti toteutettu! :) Ja pesupuoleltakin löytyi kaksi saunaa, tavallinen ja unisex-höyrysauna. Tuolla olisi ollut allasbaarikin mutta meillä ei ollut ostamiseen tarvittavaa luottokorttia...Mutta siis, kyllä mun mielestä oli tosi kiva juttu, joka aivan ehdottomasti, koostaan huolimatta, toi tähän yöpymiskokemukseen lisäarvoa.

Pienen pulikoinnin jälkeen palattiin kämpille naukkailemaan lisää viiniä ja valmistautumaan iltarientoihin! Tää viikonloppu olikin tosi suosittu Tallinnan matkailuun, koska samaan aikaan kaupungissa oli moniakin tuttuja! Nähtiin jo ennen laivaan nousua Amandan kampaamosta tuttu henkilö, ja nyt tänään illalla oli tarkoitus nähdä Johanna ja Kalle! :) Ja lopulta nähtiin myös Johannan siskokin jengeineen! Että kyllä sitä vaan porukka tänne yhä innokkaasti matkaa! :)


Haha, innostuttiin lähdön hetkellä vielä nappailemaan vähän yhteiskuvia! :D Eikä muutenkaan kovin pitkälle siitä seuraavaksikaan päästy, kun jäätiin heti alakerran aulabaariin kiinni! Uuu, Cosmopolitan on ehkä paras drinkki ikinä! Ainakin mun ehdoton suosikki! 


Noh, sitten kun viimein päästiin kaupungille asti, oli kello jo niin paljon, että vaikka kuinka kaduilla samoiltiin, niin jokaisessa ravintolassa oli jo keittiöt ennättänyt mennä kiinni...Totta kai! :D Ja nyt jälkikäteen kyllä vähän harmittaa, ettei päästy toista kertaa nauttimaan Tallinnan herkku ruuista jossain toisessa kivassa ravintolassa...ja Markohan nyt varmasti pisti kaiken mun piikkiin kun pakkeloisin niin kauan, mutta kyllä siinä nyt vaan aikataulutus ihan muutenkin meni mönkään. Noh, tällä kertaa nautittiin sitten McDonaldsin maukkaat hampurilaiset ja ranskalaiset! :D


Hamppareitten jälkeen pyörähdettiin Virun yökerhossa, jossa tavattiin Johanna ja Kallekin, mutta sinne ei haluttukaan jäädä, koska meteli oli aiiivan liian kova, ei siellä voinut keskustella mitään. Käveltiin siitä sitten takaisin vanhaan kaupunkiin ja Helsinki-nimiseen baariin, jossa myös ollaan ennenkin käyty ;) 


Ja Helsinki-baarihan on suomalaisten suosima koska...SIELLÄ LAULETAAN KARAOKEA!!! :D Voi apuaaa, siellä mekin sitten vuorotellen lavalla heiluttiin biisit vetämässä! 

Loppu ilta onkin sitten melko hämärän peitossa, eikä kuviakaan kamerasta löytynyt kuin seuraava tuoppi-potretti... :D:D

Noh, mutta tuli ainakin irroteltua, niinkuin lomalla kuulukin! :D Sunnuntaina nukuttiin sitten viimiseen asti ja thank god, saatiin pitää huone kahteen. Iltapäivällä ei todellakaan ollut fiilistä kuvailla, mutta kerrotakoon, että käytiin syömässä paljon kehuttussa Vapianossa, mutta ei kyllä tykätty yhtään! Aika erikoinen konsepti...siellä piti itse jonotella kettiöluukulta tilaamaan suoraan kokilta ruokaa ja sitten seisoskella siinä ja odotella, että kokki sai ruuan väännettyä...kyllä mun mielestä ravintolassa kuuluu kuitenkin ehdottomasti pöytiinpalvelua saada...mutta kova ruuhka siellä oli, että tuntuu se sitten joillekin iskevän...mutta itse en kyllä usko, että ihan heti kokeilen uudestaan...varsinkaan kun se ruoka, jota pienen ikuisuuden sai odotella ei edes ollut mitään kovin ihmeellistä...


Vapianon jälkeen oli sitten aika lähteä jo terminaalia kohti ja Sadamarketin kautta takaisin kotia kohti! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti