perjantai 14. maaliskuuta 2014

Remember who you are and what you want

Ennen Miran ja Bellan tuloa, yritin taas napsia itse asukuvia, ja selkeästi parantamisen varaa on vielä sen saralla! :D Voisin vaikka aloittaa puhdistamalla kaikki peilit! :D Noh joo, puin illaksi päälleni ensimmäistä kertaa sen Tallinnan matkalta löytämäni ihanaisen villatakin ja voi vitsit, että tykkään siitä! Sopii niin vallan mainiosti hiusten väriinkin! ;) Yritin katsoa onko toi tehty jostain erityisestä langasta, koska toi tuntuu ihan uskomattoman pehmeeltä!!! Mutta ihan perus puuvillaa se kyllä merkintöjen mukaan oli... 


Noh, iloksemme Bella nappasi saapuessaan mulle vielä parit kunnolliset asukuvat, niin pääsee nyt uutukainen sitten paremmin oikeuksiinsa! :D Mun mielestä super kiva vaate ja sopii ihan mihin vuodenaikaan tahansa! Tollanen röyhelömäinen ja vaaleanpunainen-puuteri sävy on aika yber tyttömäinen, but I Love it! Mut tää on taas tätä mun tyypillistä hullaantumista, jota siis tapahtuu kohtalaisen usein ja kohtalaisen monen asian suhteen! :D Millon mikäkin maailman asia on ihan huippu-juttu, hoho! Mutta mitäs se elämä olisikaan ilman intohimoja! ;)


Seuraavaksi suunnattiin kaupungille! Oltiin valittu jo etukäteen, että mentäisiin Ravintola Fonttiin, koska mun mielestä se on tällä hetkellä Turussa ehottomasti ihan ykköspaikka viettää ystävien kanssa sellaista astetta rauhallisempaa iltaa (bellan toive) :D eli ei mitään känniörvellystä, vaan sivistynyttä illan viettoa keskustellen ja istuskellen muuten vaan ihmisten ilmoilla. Noh, Toki nyt parin lasillisen kera.. ;)


Fonttissa oli aavistetusti tosi paljon ihmisiä, mutta päästiin ilman varausta onneksi syömään. Salon kasvattina ei oo yhtään tottunut sellaseen, että pitäis joku pöytävarauskin mahdollisesti tehdä!? :D Itse oon kerran aikasemmin ehtinyt Fontissa käymään, ja itseasiassa sillon se oli just vasta avattu. Huomasi, että ainakin listaa oli muutettu paljonkin, koska sillon menusta löytyi ihan muutama annos, alle kymmenen, ja nyt oli jo monen monta sivua eri vaihtoehtoja! :)


Oli muuten ihan törkeen hyvää talon valkoviiniä Fontissa! NAM! Oon taas näin tulevan kevään myötä siirtynyt valkoviinien puoleen, kevyttä, raikasta ja pirteää, niinkuin ilmatkin :) Viini näkyy kuvassa listalla ensimmäisenä: Perlage Pinot Grigio, Italia, luomu. Yritin jo heti etsiä alkon sivuiltakin tota, mutta eipä löytynyt perkele! Kovin harmillista :( Täytynee koittaa jotain muuta Pinot Grigio rypäle viiniä vaan sitten..koska tossa kyllä jotenkin maku iski ihan kympillä! 


Fontti on tosi trendikkään oloinen mesta, just sellanen paikka mikä on kovassa nosteessa ja missä haluaa tulla nähdyksi! :D Ja mulle ainakin tulee heti mieleen Sinkkuelämää ja just kaikki ne uudet ravintolat, minne heidänkin oli aina pakko päästä avajaisilla näyttäytymään. Fontissa on tosi hienot valaistukset ja upeat isot ikkunat katutasolla. Paikka ei kyllä oo kauheen iso, mutta sopiva! :p Fontissakin alkoi loppu illasta live-dj soittelemaan settejään niinkun tosi monissa paikoissa täällä Turussa päin, joten fiilis oli myös hyvin kansainvälinen. Tykkäsin kyllä paljon!  


Ruuaksi valikoitui TAAS pizzaa! :D En tajua! Melkein aina viime aikoina kun on käynyt jossain ulkona syömässä, niin kaikista ihanan kuuloisista annoksista päädyn pizzaan! Tosi tylsää, mutta kun se pizza himo iskee niin ei siinä kyllä sitten enää mikään auta... :D Nytkin se syttyi heti kun näin ensimmäisen pizzan menevän ohitse toiseen pöytään, oli vaan niin herkullisen näköisiä! Ja niinpä oli meidänkin pizzamme! Mä päädyin kokeilemaan ihan perus Margharitaa tällä kertaa, Bella taas hifisteli oikeen kunnolla ja otti punajuuri pizzaa!? (Kala-annos päätyi siis Mirrin masuun.)


Buffalo mozzarellaa, kirsikkatomaattia ja tuoretta basilikaa
Buffalo mozzarella, cherry tomato, fresh basil
13 EUR

Paistettua siikaa, kukkakaali-pinaatti couscousta ja voikastiketta 
  Fried whitefish, cauliflower spinach couscous and butter sauce
24 EUR

Vuohenjuusto, paahdettu punajuuri, saksanpähkinä, balsamico, hunaja ja basilika
Goat cheese, roasted beetroot, walnut, honey, balsamico, basilica
14,50 EURRuuat oli kaikki tosi hyviä! :) Mähän kuulun siihen pizzan syöjien joukkoon, joka rakastaa noita reunoja, joten siitä syystä toi Margharita houkutti. Ja voi että tuossa oli paksut, muhkeat ja pehmeät reunat! Niin maukasta että! :D 
(Tää blogger ei nyt jotenkin tykkää noista taulukoista mitkä kopsasin Fontin sivuilta...argh, ärsyttävää, en jaksa tapella tän kanssa enempää, joten tohon ylös jää nyt tollanen tyhmä iso väli...)


Siirryttiin syömisen jälkeen vielä Fontin baarin puolelle istumaan ja nauttimaan parit After Dinner-drinksut. Bella maistoi Golden Cadillac nimistä kerma drinkkiä mutta mun oli pakko saada vielä toinen lasillinen sitä nami talon valkkaria! ;) Jatkettiin siinä sitten vielä jutustelujakin...


Onhan se niin, että jos on vaikeeta, niin ystävien kanssa keskustelu auttaa ja piristää mieltä. Ja tuntuu tosi hyvältä tietää, että aina saa tukea, kun tarvitsee, ja aina joku kuuntelee, kun haluaa avautua. Ja meillä varsinkin kun on serkustenkin kesken tosi läheiset välit, niin näitä läheisiä ja rakkaita ihmisiä on ihan extra paljon! Vaikka ei voidakkaan mitään varsinaisia ratkaisuja näiden keskustelujen kautta saada, niin oon ihan varma, että kuulemalla muiden näkökulmia ja kokemuksia, ne omatkin ajatukset voi siitä selkiintyä johonki suuntaan. Ja jos ei muuta, niin onpahan ainakin kivempi porskuttaa eteenpäin kun tietää, että perhe ja ystävät pysyvät aina lähellä. 

Love you guys! :)

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti