maanantai 17. maaliskuuta 2014

Monday morning with the best of buns!

Tänään viettelin oikein ajan kanssa aamuani :) Oltiin sovittu projektiryhmän kanssa, että ei jakseta kokoontua koululla, niin tiedossa oli siis vapaapäivä! Ja voi jukupätkä, miten ihanaa oli nukkua vähän pidempään ja herätä aivan ihanaan auringonpaisteeseen, joka tulvi ikkunoista sisään ja nenänpäätä kutittelemaan! :) Kyllä se kevät sieltä vaan väkisin puskee, vaikka vähän takatalvi vielä iskikin. Ihanaa ja kohta onkin jo kesä!!! :D Mutta juu, hetken auringosta nautittuani nousin ylös ja marssin suoraan kauppaan. (Me vietettiin taas melkein koko viikonloppu Salossa, jotenka kaapit oli ihan tyhjät...) Ostin sitten vähän aamupala juttuja ja palasin innoissani syömään! :)Useimmilla ihmisillä kahvi, on se juttu, mikä saa aamun käyntiin, mutta mulla se on ehdottomasti appelsiinimehu! Siis kyllä vaan menee koko päivä ihan pilalle, jos en saa aamulla kunnon lasillista appelsiinimehua! :D Ihanan kylmää, hedelmäistä, kirpeää ja raikasta appelsiinimehua! Aaaaah!! Tällä hetkellä suosikkina on juurikin toi Valion perinteinen keltainen purkki, se on mun makuun tarpeeksi kirpeää, en tykkää jos on liian makeaa. Piristyy kivasti :)


Ja ihan parhautta on myös meetvursti-sämpylät!!! Mut niissäkin on tarkkaa, että meetvursti on just tota Linjan kevyt meetvurstia, muuten ei maistu! Mira aina mulle kettuilee, kun mulle on niin tarkkaa mikä tuote kelpaa ja mikä ei, mutta minkäs sille voi, kun on monia kokeillut ja huomannut, että vaan niin harvat on hyviä! JA noi sämpylät, ai että mitä herkkupaloja!!! Siis ei uskois että pussisämpylät voi olla noin maukkaita, mut noi oli ihan kun jostain leipomosta suoraan tuoreina ostettuja! Pinnalta rapeita, mutta kuitenkin ihan pehmeitä ja sisältä pumpulisen kuohkeita! Uuuh, ja todella, todella hyvän makuisia! Ihan täydellisiä siis! Ostakaa hyvät ihmiset ja kokeilkaa itse!!! :DNyt on jo muutamana aamuna ollut tosi upea auringon paiste, ja tänään tosiaan pääsin nauttimaan siitä vähän paremmin kuin koulun likaisista ikkunoista...Kyllä se vaan niin paljon positiivisesti vaikuttaa mielialaan kun ulkona näyttää tältä:

Harmi vaan, että tänään en kyllä pääse keleistä sen enempää nauttimaan, sillä loppu päivä menee aivan täysin koulutöiden parissa ahertaessa...puuh...mutta tällaiset pika kuulumiset tähän väliin! :D

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti