torstai 12. kesäkuuta 2014

A Little Preview of our Home Sweet Home!

Meillä on tosiaan nyt sitten kotiosoite vaihtunut uuteen ja ette kyllä ikinä arvaa minne!!! Me nimittäin muutettiin PAIMIOON!!! :D:D Täytyy myöntää, että alkuun itseänikin epäilytti tää päätös aikalailla, mutta heti ekan yön jälkeen olin kuitenkin jo ihan varma, että hyvin tullaan viihtymään :) Nukuin niiiin sikeästi!!! Ja aamulla kun heräsin olin yhtä hymyä ja aivan intoa täynnä! Kyllä tästä tulee vielä aivan mahtavaa kuulkaas! Hihii! :):)

Kyseessä on siis rivitalon päätyasunto aivan Paimion keskustan kupeessa, 2 km päässä, mutta silti ihan luonnon helmassa ja se on tässä melkein parasta! Että on upeaa vihreää luontoa ympärillä! Jotenkin täällä on vaan niin kotoisa olo ja paljon parempi mieli kun Turussa ollessa. En tiedä mikä siinä oikeen oli, mutta joku siellä mätti...en vaan koskaan tuntenut kuuluvani sinne, mutta nyt täällä tuntuu heti tosi hyvältä! Onnelliselta! :) Ajattelin nyt tehdä pienen "sneak-peak"-postauksen asunnosta, mutta paikat ei todellakaan ole vielä valmiit, joten varsinainen kodin esittely tulee vasta myöhemmin.


Tänään pääsin vihdoin ja viimein taas vähän paneutumaan näihin muutto asioihin, jotka on jäänyt töiden takia aika puolitiehen, mutta pikku hiljaa se tästä valmistuu! :) Ryhdyin aamulla herättyäni (okei, korjaan päivällä :D) laittamaan vaatekaappia käytännölliseen järjestykseen. Tehtävä oli helppo, koska makkarissa on ton ison vaatekaapin lisäksi oikeen vaatehuonekin, mutta sinne laitoin kaikki juhlatamineet. 


Makuuhuone on rauhallisen vaalea beige, mutta mun makuun sellaisenaan vähän tylsä, joten valitsin sinne tehoste väriksi punaisen! Makuuhuone on itseasiassa tällä hetkellä kaikkein valmein huone, puuttuu enää kattolamppu ja kunnollinen yöpöytä. Niin ja olen kyllä suunnitellut myös pientä työpistettä, jossa pystyisin sitten syksyn tullen taas hoitamaan koulujuttuja mutta sillä ei ole siis kiirettä ;) (Muuta kuin, että tulostin lojuu lattialla niin kauan, että löydän jonkun sopivan pienen pöydän...)


Tää uusi asunto on aika paljon isompi kuin Turun yksiö, joten tavaraa tarvii hankkia ja odotankin jo malttamattomana koska sitä pääsisi vähän Ikea-retkelle! ;) kaikenlaista pientä ja suurta olis ostoslistalla!


Meillä on nyt erikseen wc ja kylppäri, mikä on ihan kiva. Vähemmän taistoja aamurutiineja suorittaessa ;) Vessassa on aika ihana ja söpö vaaleansininen tapetti, mistä tykkään yllättäen tosi paljon! Ja vielä enemmän yllättäen myös Marko, koska yleensä kukkakuvio on aika ehdoton nou nou :D Se on hauskan erilainen, ei aina tarvii olla laattaa.


Kylppäri on puoliksi valkoista laattaa ja ruskeaa laattaa ja sinne valitsin tehoste väriksi tollasen sammalen vihreän, mun mielestä tosi makee sävy! :) Ja voi että tykkään noista seinän isoista laatoista! Oikeestaan oon ihastunut ihan kaikkeen tässä kämpässä! :D Jännittävää, koska tää on kyllä moninpuolin hyvin erityylinen mistä luulin pitäväni. Sanoisin, että tää on aika sellaseksi maalais-romanttiseksi remontoitu, ja yleensä me ollaan oltu enemmän modernin ja elegantin tyylin perään, mutta tää kyllä miellyttää silti molempia! :) 


Keittiössä varsinkin mun mielestä korostuu tuo maalais-romanttisuus. Väliseinän isot valkoiset tiilimäiset laatat, paksut vaalea-puiset tasot, ja kaapitkin jotenkin näyttää niin sellaisilta, noh, maalais-romanttisilta! :D Keittiön seinää meillä koristaa hieno filosofinen mietelause! Tykkään siitä ihan hirmu paljon! Tekee aivoille oikein hyvää rekisteröidä tollaisia viisaita sanoja monta kertaa päivittäin! :) 


Eteinen on vielä ihan tyhjä, joten siellä ei ollut muuta kuvattavaan kuin kattolamppu, joka thank god, saatiin ehjänä perille! Toi on tosi vanha lamppu, ja kuljeteltu siis monet kerrat mutta kaikki kristallit on pysyneet matkassa! Onneksi!!! Toi on ihan ehdoton pala mun sisustuksessani, tuo pienen luxuksen tuulahduksen! ;)


Olohuoneeseen tein aivan mahtava löydön!!! Nimittäin ton pörröisen pehmeän valkoisen maton!!! Voi että se sopi ihan täydellisesti mun visioihini!!! Olen koittanut netistä etsiä sopivaa mattoa olohuoneeseen, ja löysin tasan yhden, joka maksoi maltaita, mutta nyt tämä ihanuus tuli kuin lahjana taivaalta! :D En ymmärrä miten se on saattanut unohtua vaan varastoon! Noh, nyt se on kuitenkin arvoisessaan käytössä ja sopii ihan täydellisesti yhteen ton sohvapöydän kanssa! Kiitos vaan mummille, jolta muistan kyllä tämän maton saaneeni ajat sitten! :D 


Ja voi vitsit että olen iloinen tosta sohapöydästäkin! Niinkuin tosiaan ihan kaikesta!!! :D:D Ton löysin tori.fi todella halvalla. Mä tykkään muutenkin aika usein etsiskellä käytettyjä huonekaluja, koska ne todellakin useimmat on ihan uutta vastaavassa kunnossa ja saa silti yli puolet halvempaan hintaan kuin kaupasta kantaessa. Seuraavaksi alkaa ainakin uuden keittiönpöydän metsästys, koska ne jos jotkut maksaa uutena mansikoita!


Olohuoneessa meillä komeilee jälleen upea valkoinen Ikean Ektorp löhö-nojatuoli, joka ei aiemmin mahtunut Turun kämppäämme. Se asusteli tässä välissä Bellan luona, mutta nyt taas Bellan muuttaessa pienempään kämppään se tuli tänne! :) Sopii oikein hyvin, koska meillähän on saman sarjan sohvakin! Sain tehtyä vihdoin jo kauan haluamani lukunurkkausen! :) Ja voi vitsit miten paljon tilaa täällä tosiaan nyt on, kun miettii että noi molemmat valtavat tuolitkin saatiin mahtumaan samaan huoneeseen! A-I-V-A-N M-A-H-T-A-V-A-A-! :D


Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti