tiistai 3. kesäkuuta 2014

Strength is the ability to carry on with a smile, no matter what

Blogi on nyt ollut kuukauden tauolla...ja epätoivon hetkellä meinasin jo päättää lopettaa koko tuohun! Eilen nimittäin se tapahtui, bloggaajan pahin painajainen!!! Olin niin vihainen ja surullinen, että aivot meinas saada totaalisen overloadin!!! Siis menin oikeesti ihan sekaisin ja aamulla kun heräsin, päätä kivisti enemmän kun pahimmassa darrassa ikinä! :D Mun oli siis tarkoitus illalla ryhtyä vihdoin ja viimein purkamaan ja käymään läpi kameraa ja sen sisällä pitämiään yli 300 kuvaa toukokuulta, kunnes tietokone ilmoitti, että muistikortti onkin tyhjä!!! Mulle ei oo vielä kertaakaan käyny näin ja tietenkin sekin täytyi tapahtua just nyt sit, kun oli kunnon läjä tärkeitäkin kuvia...Se ilta meni siinä sitten itkiessä ja melskatessa... :D Marko yritti kyllä jollain palautusohjelmalla saada niitä vielä ulos, mutta ei sieltä löytynyt kun muutama ihan turha otos...Ohjelman nimi oli muuten Recuva, jos jollekkin sattuu käymään yhtä huonosti, niin sen kanssa voi onnistua joitain kuvia vielä tosiaan pelastamaan. (Saa ladattua ainakin www.piriform.com/recuva osoitteesta.) Että sellaista...noh, oon nyt parhaani mukaan yrittänyt toipua tästä järkytyksestä ja päätin nyt vaan sit jatkaa blogia ihan normaaliin tapaan. Toukokuun tapahtumista en enää jaksa ilman niitä kuvia ruveta kauhean yksityiskohtaisesti kertomaan, vaikka paljonkin kerrottavaa olisi kyllä...niin hyvää kuin huonoa. Osittain siitä syystä en oikein ehtinytkään blogia päivitellä, kun koko ajan oli jotain meneillään...mutta ajattelin nyt kuitenkin jonkunnäköisen koosteen tehdä...ettei kaikki nyt ihan putoa kärryiltä! So let's get started:

1. KESÄ ALKOI!!! <3<3<3<3


Toukokuussa sää heittelehti aika paljon laidasta laitaan, mutta ihan yhtäkkiä olikin jo kesä! Muistan että se tapahtui ihan oudosti yhdessä yössä! Ensin oli vielä ihan pirun kylmää, että sai tyyliin toppatakki päällä painella menemään ja seuraavana aamuna oli jo ihan helle! :D Aivan upeita aurinkoisia päiviä, ja sain suht hyvän pohjarusketuksenkin otettua jo ennen juhannusta! ;) Noh, ainoa harmi tässä on työt...ei todellakaan kauheena houkuta töissä homehtua, kun mittari näyttää +25 ja jengi istuskelee terasseilla nauttimassa.JA KESÄN EHDOTTOMASTI PARAS HERKKU ON MUUTEN KYLMÄN RAIKAS COSMOPOLITAN! :D


Joku kesä mä vielä repäsen, enkä tee töitä ollenkaan, vaan nimenomaan nautin kerrankin oikein kunnolla! Nautin cosmopolitaneja sillon kun mieleni tekee ja just niin monta kun mieleni tekee, enkä todellakaan mieti seuraavan aamun kassavuoroa!

2. KOULU LOPPUI!!! 


Huh huojennusta! Kokeet tehty, ja toivottavasti myös läpäisty! Ja muutenkin sain kurssit aika hyvään malliin, niin, että voi suht hyvillä mielin jäädä kesälomalle. Yleensä mulla on kaikki ihan kesken ja saa pelätä kuollakseen, onko syksyllä enää mitää asiaa takaisin! :D Vaikka kyllä siis nytkin muutama asia taas roikkumaan jäi :D En todellakaan ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa, ettei saa hommiaan hoidettua kuntoon ajallaan...luulis, että näin 15 vuoden opiskelu kokemuksella jo sen verran olisi edes oppinut, mutta kun ei, niin ei! :D Noh, jokatapauksessa aion nyt tältä erää lopettaa kouluasioiden miettimisen ja panikoida sitten syssymmällä taas! ;)

3. ME OLLAAN VIHDOIN LÖYDETTY UPEA ASUNTO JA MUUTETAAN!!!


En nyt sen enempää vielä avaudu tästä muutosta, koska aion tehdä siitä ihan oman postauksensa, mutta sen verran voin kertoa, että olen aiiiivan täpinöissäni ja innoissani ja täysin rakastunut uuteen kotiimme ja kotikaupunkiimme! ;) Se loputtomalta tuntunut asunnon etsintä tuotti viimein tulosta, ja saatiin ihan täydellinen kämppä!!! Oon niin iloinen!!! :):):)

4. PISTETTIIN KUNNOLLA RANTTALIKS JA OSTETTIIN MYÖS UUSI UPEA AUTO!!!


Marko on jo todella kauan halunnut uutta autoa, siis, sellaista "kunnon" autoa ja ymmärrän kyllä, että Micra ja Primera ei ehkä ihan vastaa hänen tarpeisiinsa! Ja nyt Markon liikuvan työnkin takia laadukas auto on melko ehdoton, kun täytyy kulkea päivittäin pitkiäkin ajomatkoja. Niinpä me sitten yks päivä marssittiin autokauppaan ja käytiin koeajolla ja oikea malli löytyi heti, mutta itse auto saatiin kyllä vähän mutkikkaamman tien kautta! :D Mutta saatiin joka tapuaksessa, enkä todellakaan pistä pahakseni, että pihalla keimailee uusi kaunokainen! ;) Ajattelin vielä tehdä tästäkin oikeen kunnon postauksen, mutta kuvastakin nyt jo sen verran näkee, että kyseessä on BMW!!! 

5. RAKKAUDEN HAUDALLA

Mä en tiedä sopiiko tätä asiaa nyt välttämättä tähän listan peräksi vaan lätkästä, tai ylipäätään blogiin, mutta rakkaan menetys on aina paha paikka, joka vaikuttaa elämään. Itse olen aika yksinäinen susi näiden asioiden kanssa ja haluan ihan omassa rauhassa käsitellä suruani, joten en asiasta sen enempää aio kirjoittaakkaan. Sanat on hukassa ja tuntuu, että jopa tunteet on jääneet jonnekkin jumiin, ja olo on tietyiltä osin ihan tyhjä. Tiedän, että tää suru ja haikeus väistämättä hälvenee, kun elämä jatkuu, ja jotenkin se just tuntuu pahalta, miten nopeesti loppujen lopuksi kaikesta pääsee yli. En tiedä, kai se on parempi ettei jää liikaa jumiin muistoihin, ja sure joka päivä. Haluan mielummin kantaa mukanani iloa kuin surua, niinkuin teki mummikin <3 Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos, 
osaan hyvää uutta vuotta toivottaa.
Mutta aamuöisin loistavaa tähteä en kiinni saa.

Saatan kohtaa vaikeudet silmästä silmään, 
saatan olla hiljaa, jos niin vaaditaan. 
Saatan seppeleen mä laskea ja lähteä jatkamaan.

Rakkaus on kuollut, elämän virtaan.
Pelasta mut, jos se sopii sinun pirtaan, pelasta mut.Toukokuu sisälsi siis hyvin paljon elämäni kannalta varsin merkittäviä tapahtumia. Niistä suurimmat mullistukset ovat nyt tiedossanne. 
Life goes on, joten päivä kerrallaan jatketaan.

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti