torstai 5. kesäkuuta 2014

Crazy about pastels

Hola Hola! Aloitan nyt tällaisella mulle tyypillisellä inspiraatio-postauksella :) Nimittäin oon tässä pohtinut jo pidemmän aikaa, mitä tälle kuontalolle taas tekisi. Ennen juhannusta on pakko päästä vielä kunnolla kampaajalle, koska kotivärjäyksellä tästä ei ainakaan hyvää saa...Ja yllätys yllätys, olen jälleen hakenut läjän ideoita pinterestistä! :D Siis se on vaan ihan huippu sovellus!!!
LOVE <3 <3 <3 PINTEREST!!! :):)

Oon nyt hurahtanut uudelleen ihan täysillä niihin pastelleihin! Ihan sellanen kunnon pakkomielle tää taas jo on! :D:D Jotenkin noi pastellit vaan iskee mun silmään ja tuntuu hyvältä jutulta. Ajattelin nyt postata listan eri sävyvaihtoehdoista, joita tällä hetkellä eniten himoitsen, ja voin kertoa, että näitä kuvia katsoessa, tuttu alkukantainen "must-have"-tunne senkun voimistuu! Voi Apua! 

1.PASTEL PINK

Tällä hetkellä ykkösväri on ehdottomasti pinkki! <3 
Ihana tyttömäinen ja kesäinen bubblegum-pink! <3 


Pinkistäkin on niin moneksi, että melkein tekisi mieli toteuttaa väri alemman kuvan mukaisesti, erilaisia upeita sävyjä yhdistellen! 


Pinkkiä on nyt näkynyt ihan hirveesti myös julkimoilla ja kokosinkin tähän seuraavaksi kuvia muutamista näistä hiustyylien trend-settereistä! ;)

Ashley Olsen

Emma Watson

Rihanna

Voi vitsit, Aivan sairaan upeet korut muuten Rihannalla tossa kuvassa! Rakastan tollasia koru kollaaseja, missä on monta ihan erilaista korua mut silti ne sopii yhteen täydellisesti.

2. PASTEL BLUE

Tää on nyt aika villikortti, mutta houkuttelee ihan sikana!!! Ehkä jopa enemmän kun toi pinkki, mutta on jo niin erikoinen, että väkisinkin pienellä varauksella ;) Voisin lähteä rauhallisemmin liikkeelle, ja kokeilla alemman kuvan tyylisesti ottaa väriä ensin vähän rajoitetummin. Ja nimenomaan tollanen harmaanhopea vaalea muutoin! 


Alempi kuva, jossa tukka kalanruotoletillä, on aivan upea ja tämän kautta mun innostukseni tähän siniseen alkoikin!!! Tota katsoessa mulle myös nousee pitkästä aikaa pieni pistos, että pitäisikö sitä vielä kuitenkin ryhtyä kasvattamaan hiuksia...Ehtisi ne tohon mittaan ehkä ennen kun 30 täytän! :D 


Kahdessa seuraavassakin kuvassa toi sinisen sävy hipoo täydellisyyttä! Fantastico! Ajatuksena siniset hiukset tuntuu aivan hullulta, mutta kyllä vaan näiden perusteella olisin valmis värjäämään vaalean päälle samantien! :D 


Otin tähän viimeiseksi tällaisen oikeen keijukaismaisen sinisen lookin. Hyvin hyvin vaalea sävy, joka alkaa jo vähän näyttää vihreään taittavalta. Sopisi hyvin erittäin vaaleaihoisille, ja tää olisi kans ihan ehdoton kesähitti-väri!


3. PASTEL LAVENDER

Tää laventeli-liila ei oikeestaan ihan niin paljon kiinnosta kuin noi muut, mutta onhan sekin oikein nätti! Välillä vaan taittuu vähän liikaa harmaaseen...ja tulee mummo-efekti! :D Note to self: Mummona kun pää oikeesti harmaantuu, sävytä sen liilaksi! Niinpäin varmasti ainakin toimii! :D

 Tän liilan pitää ehdottomasti olla tollanen aika vaalea, ja mun mielestä nimenomaan toi Kelly Osbournen maailmalle tuoma trendi onkin oikein kiva!


Aaaaaahhhh!!! Ihan jäätävä polte saada tää tukka nyt laitettua!!! Että eikun kampaamo aikaa varaamaan! :D 

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti