sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

HEUREKA-päivä


"Hähää hähää, ette uskoneet et teen tätä!" (Kesähitti vuonna nakki: Laveerre-Kaasupää 2) :D Mepäs repästiin ja lähdettiin lauantaina 12 aikaan ajelemaan E18 motaria Helsingin suuntaan ja HEUREKAAN!!! :D Suurinpiirtein kaikki kenelle päivän aikana kerrottiin oli aivan ihmeissään, ja kyseli ollaanko nyt ihan tosissaan. Me on itseasiassa juteltu Markon kanssa jo jonkun aikaa, että olisi siistiä käydä kattomassa millasta Heurekassa nykyään on, kun molempien viime kerrasta oli kulunut jo yli 10 vuotta! Joskus ala-aste aikoina siellä jollain kouluretkillä tuli käytyä, ja ehkä kerran taidettiin olla ihan perheenkin kanssa, mutta joka tapauksessa, silloin oltiin ihan kakaroita, että kaaauan kauan sitten tosiaan! ;) Eikö muka kellään muulla ole noussut kiinnostusta Heurekaa kohtaan niiden aikojen jälkeen? :D

    

Heh heh, ajomatka ei eilisen illan viinittelyjen jälkeen ehkä ollut mitä miellyttävin, mutta selvisin! Note to self: seuraavan kerran, kun viini loppuu, älä jatka skumpalla! :D Viinin juonti on yleensä melko turvallista seuraavaa päivää ajatellen mutta kuohuviinillä paha olo on taattu juttu. Hyh! Noh, anyway, aurinko paistoi niin kauniisti, että väkisinkin virkistyi! :)Nappailin automatkalla muutamat selfiet! :D 

Heurekan pihalla Marko otti vielä parit kunnolliset asukuvat! 

Joo, noh, pakko se on nyt sitten todeta, että ainakaan tämän hetkinen näyttely ei mikään jymyjuttu ollut! :D En oikeastaan kuvannut sisäpuolella mitään...Siinä isolla näyttelyalueella oli edelleen muutamia samoja juttuja, kuin silloin aikoja sitten, esim. suoli-mies :D Mutta kaikki jännitävät ns. laitteet oli poissa...Ei ollut maanjäristys-simulaattoria, eikä varas-rataa, eikä nukkuvaa karhuakaan!  :( Nykyisenä pääteemana oli ilmeisesti jotkut mielenhäiriöt, ja se aihe nyt ei ainakaan mua mitenkään sen enempää kiehdo...Möh! Ja mekun oltiin niin innoissamme, mutta olihan se kiva silti käydä! :) Ja se tiede-elokuva kupolissa oli kyllä huippu! Samanlaisia leffateattereita odotellessa :) 


Heurekan jälkeen oltiin jo aivan nälissämme ja pysähdyttiin Jumboon etsimään sopivaa ruokapaikkaa, mutta aika vähissä olivat! Onneksi viime metreillä silmään osui Fonda Del Sol.


Paikka oli sellanen perus "kauppakeskus-rafla", eli ei mikään erityisen viihtyisä/tunnelmallinen, mutta ruoka oli kyllä yllättävän hyvää! :) Pihvi oli oikein maukas ja pehmeä ja pakko kehua myös mainiota pippurikastiketta! Hyvää!!! 


Ylläri pylläri, Markon lautaselta löytyi jättimäinen burgeri ;)

Päätettiin retken jälkeen jäädä vielä Saloon yöksi, vaihteeksi Markon iskän luo. Oli niin kiva lösähtää illalla vaan sänkyyn ja käpertyä kullan kainaloon kattoo loppu illaksi leffoja! <3 ;) Ennen iltapesuja en malttanut kuitenkaan olla napsimasta vielä parit selfiet! Tykkäsin jälleen päivänasusta ja olin aivan innoissani tosta kultaisesta kaulaketjusta, joka löytyi korulaatikosta! Yritin matkia Rihannan tyyliä ja yhdistää monta erilaista kaulakorua, ja musta noi sopi ihan hyvin! Runsaat asusteet vaan piristää mitä tahansa lookkia tosi paljon.


Mutta nyt: Too-da-loo! To the next time! 

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti