tiistai 24. kesäkuuta 2014

Midsummer Eve

EDIT//:
Tästä se lähti...

Ja tähän se päättyi...
(Ja kuva on tosiaan tarkoituksella vähän sumeahko, yhtä sumea kuin oma näköni vikan päivän päätteeksi :D)

Rankat kolme päivää takana, huh! :D Aikamoista menoa mentiin taas tänäkin juhannuksena! Mutta voisin kuvitella, että muidenkin juhannus juhlinnat ovat veronsa vaatineet! Meillä on ollut jo pitkään traditio viettää juhannusta perheen ja sukulaisten kesken Taivassalossa mökillämme, ja on vaan todettava, ettei mikään ole parempaa kuin tiivis perhe! <3 Olen aivan valtavan kiitollinen jokaisesta ihmisestä, joka juhannusta kanssani vietti ja tunnen olevani todella onnekas saadessani sellaisen verkoston ympärilleni. Meno oli kova, joten ongelmilta ei vältytty, mutta loppu kädessä, mitään vakavampaa ei päässyt käymään, kunhan jokainen hölmöili vuorollaan! Ja meidän perheessä jos jossain, se on ihan ok! :D


Juhannuksena tuppasi valokuvaaminen vähän unohtua, joten kuvasaldo jäi harmillisen pieneksi...En esimerkiksi tajunnut ottaa yhtäkään asukuvaa, vaikka tuhlasin sopivien vaatteiden pelkkään pakkaamiseen sopimattoman paljon aikaa! Ja olin ihan super tyytyväinen juhannus-asuuni...mutta ei auta kun vetää samat releet päälle sitten joku toinen kerta! En myöskään ottanut yhtään ruokakuvaa aivan taivaallisen hyvistä päivällisistämme, jotka rakkaat vanhempamme meille valmisti...Enkä ottanut lähellekkään tarpeeksi monta kuvaa kaikista paikan päällä olleista upeista ihmisistä...Mutta niinhän siinä melkein aina käy kun on hauskaa!! Noh, anyway, muutamia kuvia muistikortilta sentään löytyi, joten parit otokset voin juhlinnoista jakaa! :)

Juhannusaatto alkoi aamulla Moan ja Lian ulkoiluttamisella, kunnes Lia rääkäisi homman poikki piikki kontissa! :D


Juhannusta saatiin tänä vuonna vietellä todella vaihtelevassa säässä, välillä paistoi, välillä ei, mutta ehdittiin me silti hetki bikineissäkin paistatella ja nauttia auringosta! :) Loppu aika menikin melkein saunassa istuessa tai paljussa lilluessa, joten lämpöä riitti joka tapauksessa! ;) 

Kesämirri

Kesäjuoma


Palju on meillä niin suosittu, että jopa jyrsijät änkee sinne dippailee! xD 

Ja suomalaisen perinteen mukaisesti, sitä juhla juomaakin tuli tosiaan nautittua...

 Tänä juhannuksena harmillisesti vesileikit jäi vähän vähemmälle kylmän sään takia, mutta pojat (Marko ja Tero) uurastivat silti pitkän tovin, että saivat skootterin tyrkättyä mereen ja pääsivät kierrokselle. Meidän könsikkäät uurastajat tekivät töitä muutenkin, joten vaikka vanhemmilla meissä rassavilleissä kesätmistä olikin, niin jotain ylpeyden aihettakin! ;)


Tässä Amandan ottama valokuva Sahansaluunan pikku maskotistamme :) Tosi hieno kuva käsiasetuksilla! Joskus vielä täytyy itekkin kyllä oikein ajan kanssa perehtyä valokuvaamisen saloihin. Mulla on ollut jo vuoden päivät järkkäri, enkä vieläkään osaa kuvata kuin oletus-asetuksilla!? 

Bellan kanssa tehtiin upea juhannuskakku! Siis herran jumala, että tuoreet marjat voi olla hyviä!!! Oon nyt ihan jälkijunassa taas niiden syömisessä!! Kesällä jos joskus pitäisi karkit heivata ja popsia noita muhkeita ja mehukkaita punaisia ja sinisiä herkkuja!!! NJAM!!! Ja sitä paitsi, marjoista saa nopeasti ja helposti aikaan vaikka minkälaisia leipomuksia! Mitä yksinkertaisempaa sen parempaa! ;)


Ja mitä olisikaan juhannus ilman "botskii ja bensaa!!!" ;) Hankoon ei sentään lähdetty, vaan seilattiin Teersaloon mini-festareille! Belmarin kyydissä kaikilla on aina hauskaa ja nauraa saa niin että mahaan sattuu! Nytkin meno oli aika hulvatonta, kuten seuraavista kuvista voi päätellä! :D Paluu matka varsinkin koetteli jo korvien sietokykyä! Haha, enkä ikinä unohda mun ja Aman yöllistä Shoes-karaoke tuokiota! OMG


Bellan kanssa innostuttiin vähän enemmänkin :D 

Johan oli juhannus! :D Ihan ei mennyt putkeen, mutta koskas mikään menisikään! Hauskaa oli silti ja innolla odotamme seuraavaa mökki reissua! :)

<3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti