sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Muru


Voi vitsit miten kiva lauantai päivä takana! Oltiin nimittäin eilen Naantalissa mun kummitädin luona Muru-vahteina! <3 Muru on maailman söpöin ja helpoin pikkuinen koira-pallero ikinä! Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi mennä! Vaikka meilläkin on jo kauan ollut perheessä koira, niin silti aina vähän jännittää ottaa hoidokki, mutta Murun kanssa oltiin kyllä heti parhaat kaverukset! :) Muru on rodultaa Coton de tuléar, ja nehän ovat kyllä erittäin seurallisia ja ihmisläheisiä, ja Muru varsinkin, joten kaikki sopeutuivat tilanteeseen nopeasti. Ja tehtiin tosiaan niin päin, että me Markon kanssa mentiin Maritan luo, niin ettei Murun tarvinnut emännän lähdön lisäksi stressata vierasta elinympäristöä.


Täytyy sanoa, että tulipahan uusi rotu omaan koiran-hankinta listaani!<3 Aikaisemmin olen ollut aivan hullaantunut Bichon Friséistä, joita sitten taas toisella kummitädilläni on, mutta vietettyäni päivän Murun kanssa, koin taas uuden hullaantumisen! :D En nyt mikään koiratieteilijä ole, mutta aika paljon samaa näissä kahdessa rodussa mielestäni on. Ainakin molemmat ovat ihan super-söpöjä, ihanan valkoisia, sopivan pienikokosia, seurallisia ja kilttejä plus sopivat hyvin allergikoille.


Marita oli lähdössä Aman ja Bellan kanssa samoihin hää-kemuihin, joten meillä oli koko pitkä päivä aikaa keksiä kivaa tekemistä Murun kanssa! :) Aamun kahvittelujen jälkeen, muutama tunti vaan hengailtiin kämpällä ja totutettiin Muru meidän läsnäoloon ja valmistauduttiin päivään. Joten seuraavaksi vuorossa asukuvia! Oon jälleen löytänyt yhden upean must-have vaatteen vaatekaappiini ja eilen se päätyi vissiin ensimmäistä kertaa päälle! Kyseessä sininen farkku-paita! Aivan super hieno! Näitä täytyy hankkia lisää erilaisia!


Yhdistin paidan vaaleisiin farkkuihin ja mun mielestä ainakaan ei ollut vielä liikaa samaa kuosia, vaan näytti oikein hyvältä! :) Viimeaikoina on nyt vahvistunut mun tyylissäni se, että koruja täytyy aina olla, ja mielummin enemmän kun vähemmän :D Nää korut on tällä kertaa äitiltä lainattu mutta ihastuin ihan kertaheitolla helmikoruihin! Siis niiiiiiin ihania ja tyttömäisiä!!! Siinä siis seuraava must-have hankinta ihan omaan omistukseen. 

Paita/Vero Moda, Housut/H&M, helmikoru/Mazu


Päivällä saatiin puhelu Markon iskältä ja kuultiin, että he ovat porukalla menossa Turkuun Keskiajan-markkinoille, joten siitähän meillekin sitten ohjelmaa kehkeytyi! :) Pakattiin Muru bemmun kyytiin ja lähdettiin kanssa Naantalista köröttelemään Åbon suuntaan.  


Ja ai että miten hieno auringon paiste koko päivän olikin! Kuumuus vähän epäilytti Murun kannalta, mutta meillä oli paljon vettä mukana! Toinen epäilyksen aihe oli valtavat ihmismassat, mutta Maritan mielestä oli myös ihan hyvä idea lähteä ihmistenilmoille, eikä Murua kyllä tuntunut kova vilinä haittaavan. Keskiajan markkinat on jokavuotinen tapahtuma Turussa, jolloin Aura-joen ranta-alue täyttyy kaikenmaailman kojuista ja kauppiaista, sekä esiintyjistä. Me ei oikeestaan löydetty mitään ihmeellistä ostettavaa, eikä kauhean monelle pöydälle edes päässyt tarpeeksi lähelle katselemaankaan...kaunis päivä oli tosissaan houkutellut muutkin paikalle..Onneksi muakaan ei häiritse ollenkaan suuret ihmisjoukot, päin vastoin. Tykkään olla siellä missä tapahtuu ja missä muutkin ovat :)

Iloinen appiukko!


Nelli ja Janna oli myös mukana, joten välillä pysähdyttiin istumaan ja pitämään vähän karkki-taukoa :)

Käytiin päivällä pizzullakin! Käveltiin Auran rantaa toiseen päähän Vaakahuoneelle asti ja ihan maukkaat pizzat saatiin! Ja mun mielestä tollasina hellepäivinä mikään ei ole parempaa huikopalaa kun pizza! NAM! :)

Illalla kun palattiin takaisin Naantaliin, Muru simahti melkein samantien! Voi pötkälettä! :D Mutta tosi hienosti pikkuinen jaksoi koko päivän meijän perässä painella ja oli niin reipas, vaikka varmasti väsytti ja oli kuuma. Ja kieltämättä vähän samanlainen olo meilläkin oli! ;) 


Maritan kämpässä on lasitettu parveke upealla merinäköalalla, jonne illalla vielä auringon viimeiset säteet paistoi kun tultiin takaisin. Mikäs sen mukavampaa kuin rentoutua siinä ulkosalla, pikku punaviinin kera ;)


Hahaaa ja nyt tähän lopuksi vielä mun ja Murun selfie-kuvaus-session saldoa: <3 Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti