tiistai 18. helmikuuta 2014

Kynttilän loistetta

Voi eiiiiii, mun Iittala hulluuteni senkun pahenee! Oon jo ihan täys maniac!!! Ja nyt tää ei enää edes rajoitu vaan Iittalan kynttilöihin, vaan himoitsen muidenkin merkkien tuikku-kuppeja kuola valuen!!! Voiiiii herran jumala sentään!!! Pakko nyt taas purkaa tätäkin pakkomiellettä tänne blogin puolelle, koska Marko nyt ei ainakaan tätä ymmärrä :D joten tässä teille, kokonaisen postauksen verran järjetöntä vaahtoamista näistä tämän hetken pahimmista kuumotuksistani. Menee kyllä kohta niin överin puolelle, jos en pysty hillitsemään itseäni...Meillä on oikeesti jo tällä hetkellä kämppä aivan täynnä kynttilöitä!!! Mutta minkäs tyttö itselleen mahtaa, kun joku tällainen hankinta-himo iskee, niin se harvemmin laantuu ennen kuin ostoskassi roikkuu kädessä!!! Vai olenko nyt aivan yksin tämän kanssa? :D:D  

IITTALA Kivi-tuikut

Ensimmäisenä listalta löytyy Iittalan, ehkä Mariskoolin jälkeen tunnetuimmiksi tuotteiksi muodostuneet, kivi-tuikut, siis näitä mä oikeesti R-A-K-A-S-T-A-N!!! Aivan ihania väri pilkkuja kotiin!!! Näyttävät todella upeilta, näin synkkinä talvi-iltoinakin kun hehkuvat piristäviä värejään ja tuovat iloa hämärän keskelle. Ja erittäin yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta ovat kyllä sitten todella tyylikkäitä ja sopivat taatusti joka kotiin! Ihan häpeä melkein, jos ei suomalaisesta kodista yhtä kivi-tuikkua löydy tai ylipäätään mitään Iittalan tuotteita! Kyllä suomalaisien nyt täytyy oman maansa designia suosia ja ylistää! :D 

 
Ah! Siis noi vaan näyttää niin pirun hyvältä just tollasina suurina rykelminä, missä on mukana mahdollisimman monia värejä ja samalla tavalla yhteen rykelmään aseteltuna ne itsellänikin kotona ruokapöydällä ovat! :)


Olen nyt lyhyessä ajassa saanut haalittua itselleni jo aika hyvän kokoelman eri värejä näistä, mutta tässä viimisessä kuvassa näkyy sopivasti juuri niitä sävyjä, joita vielä haluaisin, eli violettia, vihreää ja lämmintä keltaista/ruskeaa, plus lisäksi se valkoinen matta väri! Että nää muutamat lisäykset kun saan hankittua, niin olen kyllä erittäin Erittäin tyytyväinen! ;) 


IITTALA Kastehelmi-tuikut

Käyn nyt ensin läpi kaikki Iittalan jutut (varoitus! Niitä on paljon!!!) ja seuraavana listalta löytyykin Kastehelmi-tuikut. Näitä mulla ei entuudestaan ole vielä yhtäkään, mutta miellyttävät kyllä silmää sen verran paljon, että ei kait tässä kovin kauaa vaan kuvista ihmetellä ;D Sitä paitsi, näitä Kastehelmi -tuikkuja himoitsen ainoastaan kirkkaan sävyisinä ja ne on hinnaltaan aika sopivia, 11,90e/kpl.
  

Nää kastehelmi tuikut on jo jotenkin tosi tyttämäisiä. Ne on noi kastehelmi pisarat, jo ihan nimityskin varmaan pistää jätkien niskavillat pystyyn! :D Mutta näissä tykkään tosta ihanasta loisteesta ja kuviosta minkä juurikin nuo kastehelmi pisarat luovat tasolle. IITTALA Festivo-kynttilänjalat

Nää Festivo -kynttilänjalat on fiilikseltään tosi juhlavia ja kallisarvoisia, sellaisia ihan perintökalleuksia, joita mummuilta pyydetään :) Ja osaksi sen takia ne kyllä muakin puoleensa vetää, koska tiedän että ovat tosi kalliita :D Mutta siis tietty myös ulkonäkö. Mulle riittäisi ihan vaan pari vähän korkeampaa ja asettelisin ne myös peilineteen. 


IITTALA Aalto-tuikut
Alunperin en voinut sietää näitä pikkuisia Aalto-muotoiltuja tuikkuja, koska mun mielestä se jäätävän kokoinen valtavan iso Aalto-maljakko oli se "real deal", niin turha tällaisia piiperryksiä sit enää tehdä, mutta niin se mieli on muuttunut! :D Tai ei tietenkään sen suhteen, etteikö Aalto-maljakko edelleen olisi mun unelmanani, tulee aivan varmasti löytymään häälahja listalta, mutta nyt toistaiseksi suostun sitten tyytymään näihin pienempiin (halvempiin!!!) versioihin :) Tämä yllättävä muutos, seurasi eräästä kuvasta, joka johti myös toiseen asiaan, joka löytyy seuraavana listallani..

IITTALA Mariskooli

Noh, sehän on totta kai Mariskooli. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin itse en omista yhden yhtä Mariskoolia! Vaikka luulisi, että rippilahjaksi ja ylioppilaslahjaksi ja valmistujaislahjaksi niitä olisi kerääntynyt, mutta enpä ole saanut. (Enkä siis sano tätä nyt mitenkään pettyneenä! :D Olen näiden sijaan saanut muita hyviä lahjoja! :D) Jotenkin vaan tuntuu, että todella usein, niinä isompina juhlapäivinä, annetaan lahjaksi nimenomaan Mariskooleja. 

Tähän asti en oikeastaan ole niin kovaa himotusta näitä kohtaan edes tuntenut, mutta tosiaan vähän aikaa sitten törmäsin eräässä blogissa niin hienoon kuvaan, että palo syttyi näihinkin! Tässä seuraavaksi se kuva.


Todella näyttävä asetelma Mariskooleista ja aalto-tuikuista, ja aivan ihanan upeat värit! Innostuin siis samantien copy-catiksi ja rupesin suunnittelemaan samanlaista asetelmaa meidänkin pöydälle! :D Seuraavaksi muutama värivaihtoehto mariskooleille:


        

Kuvissa näkyy omenanvihreä, lohenpunainen, vedenvihreä ja kirkas mariskooli. Inspiraatio-kuvassa on lohenpunaiset mariskoolit ja vedenvihreät aalto-tuikut. 

OIIII ja sitten seuraavaksi, tässä linkki mainioon nettikauppaan, johon tässä etsintöjeni lomassa eksyin. 

Ihastuin ensisilmäyksellä uusiin merkkeihin ja heidän aivan upeisiin tuikkuihin, joita täältä löysin!!! Tuolla sivustolla on myös tosi paljon aivan ihania astioita ja laseja joka lähtöön...todellakin varoitan ennen klikkausta, että himotus-vaara on suuri! 
Voi elämä sentään!!! :D

ORREFORS Raspberry Votive -tuikku

Tämä palleroinen vaan iski heti! Todella upea! Ja haluaisin kyllä sisustus olisi kuitenkin jollain tasolla omaperäinen ja hieman erikoinen, joten pelkkää Iittalaa ei voi kaikki olla. Seuraksi vähän muutakin, ja tässä olisi mainio vaihtoehto! ;)


Näitä tuikkuja löytyi kolmea kokoa, mutta itse tykkään, että tuikut olisi suht pieniä, joten toi isoin alkaa olla jo liian tuhti.

Small 16e, Medium 19e, Big 22e


Siis katsokaa nyt kuinka ihanasti ne tuolla kattauksen välissäkin hehkuvat niin valoisasti, aivan sairaan hienot, en kestäää!!! :D


ORREFORS -Valentino tuikku


Tääkin sydän tuikku olisi todella ihana johonkin tasolle, muiden joukkoon :)

HOLMEGAARD Lotus -tuikku


Toinen merkki johon tykästyin, on sitten tämä Holmegaard. Olin tosin siihen mennessä jo sen verran kauan näiden tuikkujen tuijotteluun tuhlannut aikaa, että en viitsinyt antaa itseni lumoutua kuin tähän tulppaani-tuikkuun :D 


Siinä olisi!!! Kynttilöitä kerrakseen!!!

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti