lauantai 8. helmikuuta 2014

SWAG BAG

Mä oon nyt tässä jo jonkin aikaa tehnyt suuren suurta laukku tutkimusta! Juurta jaksaen olen kolunnut nettikauppojen laukku valikoimia läpi ja vertaillut eri merkkejä ja laukkujen kokoja, malleja, materiaaleja ja mitä kaikkea! Ja nyt on pää aivan täynnä kasseja, nään jo uniakin käsilaukuista :D Joten ehkä on siis jo aika purkaa tätä jollain tavalla. 

Olin tallentanut alunperin noin 50 kuvaa erilaisista laukuista koneelle, ja nyt vihdoin olen onnistunut karsimaan niistä, pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen, itselleni kärki top-10 listan, joista jonkun aion itselleni hankkia kun aika on oikea! Johonkin asiaan kun oikein kunnolla lähtee paneutumaan, niin huomaa, ettei siitä olekaan enää niin helppo irtautua. Nykypäivänä kun tietoa löytyy kokonaisen kirjaston verran vaikka mistä aiheesta niin aikaa kyllä saa kulumaan. Noh, nytkin uppouiduin niin syvälle laukkubisnekseen, että löysin jossain vaiheessa itseni lukemasta Michael Korsin elämänkertaa :D 

Mutta, tarkoituksenani on siis nyt ostaa jokin ns. "oikea" laukku, eli jokin vähän kalliimpi kunnon merkki, eikä mitään h&m/vero moda kamaa...Ei niissä siis mitään vikaa ole, varmasti tulen vielä monen monta moista ostamaan mutta nyt mulle on vaan syntynyt joku ihan (järjetön?) pakottava tarve saada joku aivan erityinen ja upea laukku, jota voin sitten seuraavat muutama vuotta rakastaa kun ei ole varaa ostaa toistakaan! Hohoh! :D:D 

Noh, anyway, tässä nyt siis tämän hetken unelmien käsilaukku TOP-10 listani: 

1. Michael Kors/ Hamilton
Stockmann.com (350,00e)

JA voi taivas sentään mitä löysinkään Stockmannin sivuilta! Tästä Hamilton laukusta on olemassa aivan upea räiskyvän punaisen värinenkin versio, josta tuli mulle nyt kyllä samantien jäätävä must-have pakkomielle! Toi on vaan kaikinpuolin täydellinen!!! Siis oon jo jonkun aikaa haaveillut hankkivani joskus vielä juuri ton tyylisen ja nimenomaan punaisen laukun ja tässä se nyt olisi, mun High-Fashion Dream Bag!!! Pakko saada, pakko saada, pakko saada!!! Voi apuaaa!!! 


Pakko laittaa tähän vähän inspiraatiokuvia perään!

Noooh joo, Victorian käsivarsilla nyt keikkuu of course vähän eri sarjan kassit kuin mun listalla...epäilemättä jokainen muodista kiinnostunut nainen tunnistaa tuon punaisen unelman...kyseessä oleva varallisuuden symboli on varmasti maailman ainoa kassi, jota miljonääritkin joutuvat jonottamaan 6 vuotta!! Ei oo mikään ihan joka tytön swag bag, tää on ennemminkin yolo bag! :D Joten tässä nyt vielä mutama kuva tästä laukkujen laukusta, kaikkien laukkujen äidistä, saanen esitellä, laukkujen crem de la crem, 
the one and only, 
Hermesin Birkin! 

"It's not a bag, it's a Birkin."

Jep jep, no mutta, palataan nyt ehkä sitten takaisin tähän omaan listaani ja unohdetaan noi 10 000e kassit vielä vähäksi aikaa ;)

2. Michael Kors/ Cynthia, Medium Satchel

Tähän Michael Korsin laukkuun ihastuin myös heti ensi silmäyksellä!!! Aivan upea!!! Mutta tätä ei sitten ihan helpolla omakseen saakkaan, ellei ole valmis maksamaan satoja euroja lisäkuluja Suomeen toimittamisesta... ainakaan itse en mistään suomalaisesta nettikaupasta tätä löytänyt. Ja lisäksi tästä olisi olemassa isompikin Large veriso, jota näytti myös löytyvän hyvin harvoista paikoista ylipäätään..

3. DKNY
Stockmann.com (269,00e)

4. DKNY 
Stockmann.com (315,00)

Tätä olen käynyt ihan livenä Turun Stockmannilla hipelöimässä ja se on kaikin puolin muuten mainio mutta mulle on aika ehdotonta, että laukussani olisi kultaiset yksityiskohdat ja tässä nyt sit harmikseni on hopeat... 

5. Longchamp/ Le Pliage, medium

Tällaisen longchampin kassin aion ensi kesäksi ostaa! Musta tää on just täydellinen kesäpäivän käsilaukuksi, kevyt, raikas, yksinkertainen, super trendikäs ja sopii mihin asuun tahansa! Ja kuten kuvista huomaa, niin väri valikoimaa löytyy ja paljon! Ajattelin jotain kivan pirteän väristä metsästää, keltainen/ oranssi/ sininen tai valkoinen. Noista joku! Nämä Longchampin jonkinlaiseksi muodin perus-must-have-laukuksi muotoutuneet Le Pliage mallit eivät edes tee lompakkoon kovin suurta lovea, joten voihan olla etten tyydy yhteen ;) Näistä tehdään myös todella paljon kaikenlaisia erikoisversioita erilaisilla kuoseilla ja painattamalla kaikenmaailman printtejä. Joku sellainenkin voisi olla tosi kiva! :) 


6. Michael Kors/ Jet Set Travel Tote
zalando.fi (304,95e)

Tämä on ehkä Michael Korsin monista laukuista se suosituin, tai ainakin tulee tooodella usein vastaan. Mutta ei ihme, näyttää erittäin käytännölliseltä, on sopivan suuren kokoinen ja upean elegantti ulkonäöltään, joten kelpaisi kyllä mullekkin! ;) 


7. Guess/ Hylah Dome Satchel

Oli nyt pakko yksi Guessikin listalle laittaa ;) Tämä on kivan rock-henkinen, mutta luulen kyllä, että tällä kertaa valintani ei ole Guess...

8. DKNY/ 

Oikeastaan tästä laukusta koko villitykseni alunperin lähti, kun törmäsin tähän erään kerran kotimatkalla (kotimatkanihan kulkee Stockmannin läpi mukavasti :D). Mutta sitten silmäni avautuivat ja näkivät miten kauniita muitakin laukkuja maailma onkaan täynnä!

9. Michael Kors/ Selma
zalando.fi (379,95e)

Tämä on jo neljäs Michael Kors listallani, tiedän, mutta minkäs sille mahtaa, ne vaan ovat kaikki niin hienoja! :D Kuulin juuri että, yksi työkaverini on näihin ihan koukussa, ja hän omistaa jo juurikin neljä laukkua! Huh, ja muutkin kaverit ovat sitä varoitelleet, ettei kannata sokaistua ja unohtaa kontrollia kokonaan!


10. Burberry/ London Salisbury, small tote

Tää Burberry on nyt tarkoituksella täällä viimisenä, koska se on tämän listan kallein, ja sitä nyt tuskin päädyn ensimmäisenä ostamaan, maksaa Stockmannilla vähän alle 800e, mutta jotenkin tossa vaan kiteytyy kaikki täydellisen pikku käsilaukun ominaisuudet. Se on todella todella tyylikäs ulkonäöltään, kaunis ja ylellinen, mustaa laadukasta nahkaa, kultaiset yksityiskohdat, upea muotoilu, sopiva koko, käytännöllinen, kaikin puolin perfect! :D 

Että näistä nyt sitten vaan valikoimaan! :D Mutta toisaalta, mikä ikinä omille käsivarsilleni keikkumaan päätyykään, tulen olemaan tyytyväinen! :) 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti