torstai 20. helmikuuta 2014

My baby is finally home!!!

OOOOOOOOOOHHHHHH!!! Tänään on ilon, onnen, ja rakkauden päivä! Toistan, koska olen tällä hetkellä niin iloinen, ja valtavan onnellinen ja aivan rakastunut!!! <3 <3 <3 Nimittäin mun uuteen laukkuuni!!! :D:D Sain sen vihdoin ja viimein käsiini ja hetkeäkään en kadu! Toki suuri oli rahan summa, mutta suuri on myös se hyvänolon tunne, jonka vastineeksi saan. Olkaa nyt hyvät, ja leputtakaa hetkeksi silmiänne. Esittelen teille, upo uuden Michael Korsin Multifunction Jet Set Travel Toteni. 


Jokin aikaa sitten tein tosiaan pitkän listan eri laukku vaihtoehdoista, ja viimein onnistuin tekemään valintani! :) Kyseessä oli nyt kuitenkin tosiaan melkoisen suuri summa rahaa, joten en halunnut hätiköidä päätöksessä ja onneksi otinkin aikani, koska huomasin, että hetken asiaa sulateltuani, lopulta päässä pyöri enää tasan yksi laukku :D Siispä tilasin tämän kaunokaisen netistä, Monnier Frères -sivustolta, jonne ohjauduin Shop Alike -sivustolta. En ollut aiemmin tehnyt ostoksia Monnierin kautta, ja luotuani uuden asiakastilin, sain ilokseni ensimmäisestä ostostani -10% alennusta! Eli 300 euron laukusta se teki 30 euroa, jolloin maksoin siis "vain" 270 euroa. :)  


Kuten kuvista jo käy ilmi, väri on vaalean beige (Dark Dune). Se on vähän erikoisempi ja livenä todella nätti, enkä sitä paitsi halunnutkaan missään nimessä perusmustaa tai konjakkia, joten tämä oli aivan täydellinen sävy! Ja myös tulevaa kevättä ajatellen vaalea oli hyvä valinta. Laukun materiaali on Saffiano-nahkaa, jonka pitäisi olla todella kestävää säässä kuin säässä. Livenä laukku tuntuukin todella kestävältä, sillä nahka on tosi jämäkkää ja paksua, eli on varmasti kyllä laadukas!  Laukku on myös todella sopivan kokoinen! Pelkäsin hetken aikaa sen olevan liian suuri omaan makuuni, mutta nyt huomaan sen olevan juuri täydellinen! :) Mahtuu paremmin kuin hyvin kaikki must-tavarat ja koulutavarat, vesipullo ja vielä jää tilaa! Ja laukku on kivasti jaettu kahteen osioon, ja löytyy myös vetoketjullisia taskuja ja oma paikka kännykälle! Tosi bueno!Välillä vaan tulee sellanen olo, että ei kehtaisi napata näin hienoa laukkua käteen esim. kouluun, jos on muuten ihan ala-arvoisen näköinen! :D

 Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti