perjantai 21. helmikuuta 2014

Marita-Mardy-Marilyn 50-v!!

Tänään illalla piipahdetiin Naantalissa toivottamassa kummitädilleni Maritalle hyvät syntymäpäivät! Juhlat olivat ennemminkin ihan kahvittelut vaan, joten kauheasti sen kummempaa kerrottavaa tilaisuudesta ei ole, mutta kuvia tuli silti räpsittyä tavalliseen tapaani varsin innokkaasti! :)


Rouva täytti tosiaan 50 vuotta, joten kuohuhviini nyt kuului asiaan ehdottomasti ja nostimmekin ensitöiksemme sankarin kunniaksi maljat! ;) Ja iskä taisi siinä taasen jotain puheen tapaistakin yrittää...


Meitä oli paikalla aika pieni porukka, mummotkin olivat kaikki käyneet kaffella jo päivällä. Mutta tarkoituksena tosiaan oli ihan hillitysti vaan hieman juhlistaa päivän sankaria! :) (noh, vanhemmat siinä illan mittaa kylläkin intoutuivat viiniäkin maistelemaan mutta päästiin vielä tämän päivän puolella lähtemään kotia kohti.)


Me serkukset ollaankin paparazzeja nykyään melkein kaikki! Amandalla ja Bellalla on molemmilla kanssa blogit, joten kameroita kiiri ympäriinsä joka pöydällä! :D Tässä linkit heidän blogeihinsa: Annabella´s suite ja HairCaptainBob. Saa käyttää, mut ei ol pakko hei! Hoho! :p Bellalla samantyylinen life-style blogi kuin tämä omanikin ja Amanda taas on selkeästi painottanut hänen blogiaan kampaajan näkökulmaan.


Marita tykkää kokkaamisesta ja kertoi juhlissakin siitä, miten hän myös seuraa Masterchef Australiaa televisiosta ja on jopa niin koukussa, että yrittää jaksoja katsellessaan kirjoittaa ylös houkuttelevimpia reseptejä!! :D Bella ja Amandakin ovat usein kertoneet Maritan päivällispöydän antimista, joten arvasin kyllä jo etukäteen, että tarjoilla tulisi olemaan maittavia herkkuja mutta nähtyäni illan tarjoilut, en meinannut millään malttaa kahvipöytään kiinni iskemistä! :p 
Seuraavaksi siis muutama kuva kahvipöydästä:


Tarjoilla oli valikoima erilaisia pieniä suolapaloja. Mm. kekseliäitä ihanan söpön näköisiä mini-hampurilaisia, valkosipuli majoneesin kera! Pistin idean heti muistiin, ja varmasti aion joillekin istujaisille tehdä samanlaisia :D Sitten oli kalaisa vaihtoehto, jotain mäti-katkarapu cocktailpaloja ruisleivällä, rajoittuneusuuteni vuoksi en niihin koskenut...mutta viimeisenä olikin vuohenjuusto-leipäsiä hunajalla ja Oih, noita vuohenjuusto snacksejä olisin voinut ahmia vaikka kuinka monta! Tykkään vuohenjuustosta ihan sikana! Jälkiruuaksi saimme upean tuhtia ja suklaista Sacher-kakkua, NAM! :)
Maritalla on yksi suloisimmista pikku koirista jonka tiedän, ja oikein sopiva nimikin hänellä, nimittäin Muru! :D Ja Muru kyllä taitavasti hurmasi jokaisen ja keräsi huomion itseensä, niinkuin seuraavista kuvista voi päätellä! :D Koko ajan oli jonkun jalkojen juurella rapsutettavana! Mutta kyllähän noihin tapittaviin nappisilmiin nyt väkisin jokainen sulikin, ihana söpöliini!


Illemmalla sitten vaan istuskeltiin ja oleiltiin ja jutusteltiin ja nautittiin Maritan ihanasta kodista! :) 


Ainiin, en taaskaan tajunnut ottaa kunnollisa asukuvia, vaikka olin jälleen todella tyytyväinen asuuni! :D Jotenkin vihdoin on alkanut löytyä kunnolla luovuutta tähän pukeutumiseen ja uskallusta yhdistää vähän villimpiä kokonaisuuksia. Tykkään tosi paljon tosta punaisesta hameesta ja muutenkin huomaan, että oon alkanut suosimaan värejä ylipäätään. 


Mekko/ H&M, paita/ VeroModa

Mutta nyt on nukkumaan menon aika! Huomenna taas työpäivä edessä...blaah! 

Laura <3

1 kommentti: