sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tampereella hiusten laittoa ja muutama lasia viiniä...


Wuhuu! Nyt olisi tukka päivitetty trendien mukaiseksi, ja alustava kisa-värjäys tehty! Huh huh, hattua on vaan Amandalle taas nostettava tästä monen tunnin urakoinnista! Itsehän sain istua perse penkissä, muotilehdet kourassa ja nauttia käsittelystä ;) Tai noh, nauttia ja nauttia, meinaan päänahka koki kovia, voin kertoa, että näin lyhyessä tukassa muutaman vaalennuksen ja värillä värjäyksen jälkeen tosiaan päänahkaa hippasen kiristeli! :D Mutta eikös se niin mennyt, että muodin eteen pitää välillä vähän kärsiäkkin!


Ihan kirkkaan vaaleaksi tämäkin kuontalo kuitenkin jälleen saatiin! Ja tähän pohjaan olikin sitten hyvä lähteä niitä pastelleja lisäilemään :)


Tässä kuva, jonka puhelimella räpsäisin valmiista pinkki-pastellista! Aikas mehevä marjapuuron sävy siitä tulikin! Tossa alemmassa kuvassa näkyy sivuprofiilista niskaan laitettua vaaleampaa mansikka-sävyä. Ja leikkauskin tehtiin jo, eli todella lyhyeksi vedettiin takaosa, mutta eteen jätettiin paksu ja pitkä etutukka vastapainoksi.


Päädyttiin kyllä kampaajan kanssa siihen lopputulokseen tämän testauksen tiimoilta, että kisoja varten täytyy kyllä tehdä vielä muutamia muutoksia...esimerkiksi tuo etuosan pinkki on liian räikeä. Se pitää murtaa enemmän oranssiin ja niskan mansikka taas on liian hento, sen tilalle laitetaan säväyttävämpää vaalean liilan sävyä. Päälliosa saa jäädä vaaleaksi, mutta se sävytetään kylmän hopeaan taittavaksi. Että tällaisia hius-uutisia tällä erää! :)


Kampaamolta suunnattiin sitten illalla Amandan kämpille, viinipullot kilisten! Tarkoituksena oli tietenkin pitkän päivän jälkeen vähän rentoutuakin! ;) Poikettiin matkalla Minibaari -nimisessä drinkkibaarissa alkupaloilla! :D 


Johan oli komeat paukut jokaisella hetken päästä! Aika hienosti erikoistunut paikka, drinkit tehtiin siinä suoraan asiakkaan edessä, jolloin asiakas näki, että kaikki erityis-ainekset joita käytettiin, olivat täysin tuoreita hedelmiä ja yrttejä. Ja tosiaan, kyllähän se lopputulos olikin aivan ihanan raikkaan ja hedelmäisen makuinen! Itse tilasin Raz Mahal -nimisen vadelmajuoman, joka todella näytti, tuoksui ja maistui vadelmaiselta! :) Vaikkakin puolet lasista nyt jäähilettä olikin...mutta jos vaan tykkää erikoisista drinkeistä, (kuten minä!) niin Minibaari on ehdottomasti paikka kokeiltavaksi! Täällä jokainen juoma tehtiin täydellisellä tarkkuudella alusta loppuun asti koristeluja myöden! 


Minibaarin jälkeen käytiin käsiksi sitten omaan Viinibaarimme! :p Ja meidän porukan kesken kun juoma-leikkeihin ryhtyy niin ei ihan pari hassua pulloa riitäkkään... :p


Ilta sujui siis herkullista punaviiniä naukkaillen, ja ihanasti typyjen kanssa jutellen. Ja Amandan tekemiä herkkuja napostellen! Upean täyteläiset tupla-suklaa cup cakes:it oli kyllä illan kohokohta! ;) Plus haettiinpa myös Denniksestä parit pizzat suolapalaksi. 


Tyttöjen illat on kyllä parhaita. Keskustellaan ja jutellaan avoimesti, nauretaan ja itketään ja suunnitellaan kaiken maailman juttuja ja viihdytään ja nautitaan oikeesti toisten seurasta. Tykkään niin paljon kun kaikki on läsnä ja kuuntelee ja on mukana ja kaikilla on aina hauskaa! Nytkin vaan istuskeltiin Aman pienessä keittiössä pienen pöydän ymäpärillä ja jauhettiin ties mistä aiheista monta tuntia ja oli ihan huippua! :) En nyt muista mistä tää juttu lähti liikkeelle mutta jossain vaiheessa, kun kaikki oltiin jo laittauduttu, päädyttiin harjottelemaan poseerauksia ja kuvaamaan muutama (lue parisataa) muotikuvaakin! :D Haha, eli pakko nyt lisätä niitä tänne blogiin, koska tosiaan suurin osa kuvasaldosta koostui juurikin näistä upeista otoksista :D Ihanaa murut, ollaan upeita ja ylpeitä!

Johanna

Mirri

Ama

Laura

Loppu ilta hulluteltiin viini huuruissa ja siis melkoisen hilpeissä tunnelmissa! :D 


Enpä tajunnut missään vaiheessa iltaa ryhtyä mitään asukuvia ottamaan kun muutenkin jo niin paljon kuvattiin, mutta tästä nyt näkyy yksinkertainen vaatetukseni kokonaisuudessaan. Noi farkut istuu kyllä niin hyvin! :)


Yöllä poikettiin vielä Tampereen hotelli Ilveksen yökerhossa joraamassa ja aiheuttamassa paheksuntaa miesten vessassa :D Se Ilveksen alakerta muistutti aika paljon muinaista Salon Rikala-nightia, jonne myös laskeuduttiin portaista maan alle, jossa tilan keskipisteenä oli valtava tanssilattia ja sen ympärillä baaritiskit. Tykkäsin silloisesta Rikalasta tosi paljon, ja tykkäsinpä tästä Ilveksestäkin! Ja oli varsin mainio boogie! :) Kunnes päädyin mäkkärin loputtomaan jonoon ja menetin hermoni yksinäni siihen odotteluun :D


Hoho! Olipahan reissu! Kiitos Amanda! Itse ainakin odotan heti jo seuraavaa kertaa! ;) 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti