tiistai 11. helmikuuta 2014

Tavallinen tiistai

Ja jälleen yksi tavallinen (tylsä) arkipäivä takana...Aamulla peruskaurapuurot ja appelsiinimehut huiviin, parit naamakuvat (karmaisevan) tylsästä lookista ja eikun menoksi, kouluun kuuntelemaan toruja huonosti alkuun lähteneestä projektistamme ja surkeasti menneestä ryhmätentistä...sitten vielä iltamyöhään istumaan venäjäntunneille, tällä kertaa sekoittamaan päätä kyrillisten aakkosten kaunokirjaimilla.


Tänään oli tosiaan pipo-päivä...huomenna on pakko herätä hyvissä ajoin suihkuun ja hiustenpesuun, koska menen päivällä ottamaan passikuvia ja hankkimaan siis uuden passin! Siinä ei tietääkseni pipoa sallita vaikka mikä variksenpesä päälaelta löytyisi...noh, onneksi viikonloppu jo häämöttää ja kauan odotettu kampaaja käynti! ;)


Iltasella en kauheesti mitään sen kummempaa puuhaillut...eikä edes ollut aikaa, kun pääsin vasta puoli 7 kotiin. Hetken siinä jaksoin vielä keskittyä venäjän alkeisiin, kun sain aikaseksi vihdoin ja viimein ostaa kurssikirjankin! Olen aiemmin yhden vuoden venäjää jo lukenutkin, mutta ihan alusta on silti nyt taas opiskelut saanut aloittaa. Voin kertoa, että kyseessä on aikas vaikea kieli!Sen verran iltapuhdetta itselleni kehittelin, että vaihdoin iphoneni takaisin valkoiseen :) Ihanaa! Tuntuu, että olis kokonaan uus luuri kädessä, hölmöä, tiedän, mutta olen silti taas ihan rakastunut omenaani! <3


Olen muuten ajattelut hankkivani tohon sellaisen qwerty-näppäimistö kuoren! Tykkäisin niin paljon fyysisistä näppäimistä, mutta nykypäivänä sellaisia luureja tuskin tulee enää näkemään, ainakaan applelta...harmi! Mutta, onneksi joku nörtti on tähänkin ongelmaan ratkaisun kehittänyt! :D Jos löytyy kokemuksia, niin ehdottomasti kertokaa miten toimii!!!

Nyt liityn Markon seuraan katsomaan jotain Brad Pitin urheilu leffaa, Moneyball, vaikuttaa ihan hyvältä! Tosi yllättävää kyllä löytää Brad Pitt tämän tyylisestä leffasta, mutta toimii! :) 


EDIT:// 

Pakko vähän meuhkata tosta leffasta vielä :D Oli nääs hyvä!!! Marko tykkää ihan sikana tollasista urheiluun liittyvistä elokuvista ja sarjoista, ja tää muistuttikin tosi paljon Friday Night Lights-sarjaa, musiikkeja myöden! ;) Brad näyttelee tässä draama leffassa entistä pesäpallo pelaajaa Billy Beanea, joka nyt on siirtynyt valmentamaan kotijoukkuettaan Oakland Athleticseja. Leffan sivuroolissa nähdään ihana Jonah Hill, jonka Beane palkkaa avukseen pistämään legendaarista joukkuetta kasaan käyttämällä aivan uutta lähestymistapaa, nimittäin tilastotietoja ja numeroita perinteisten kykyjenetsijöiden sijaan.


Elokuva kertoo, siitä miten tämä kaksikko luottaa yhteiseen näkemykseensä muiden vastustuksista huolimatta ja onnistuvatkin lopulta muuttamaan pesäpallo maailman pysyvästi. Leffassa nähdään myös juuri edesmennyt Philip Seymour Hoffman (2.2.2014) ja muutamia muitakin tuttuja kasvoja.


Eniten tykkäsin Jonahin ja Bradin hahmojen välisestä hellyyttävästä suhteesta, jossa molemmat pitivät toisiaan heti tavattuaan korkeassa arvossa ja toimivat todella hyvin yhteen. Elokuvan juoni ei ehkä ollut jännittävimmästä päästä, mutta hahmot pitivät otteessaan, eli suosittelen! :)  

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti