torstai 23. tammikuuta 2014

Laiska päivä ja Quesadillat

Teenpä nyt nopean postauksen sitten tänne blogiin, kun en kerran saa untakaan...Marko on tossa vieressä kuorsannut kohta jo ainakin tunnin ja mua ei vaan väsytä kyllä sitten yhtään! (Voisikohan johtua vaikka siitä, että nukuin taas aamulla 12 asti, eii, ei kai?...) Aattelin kyllä nyt tässä jossain kohtaa (PIAN!!!) ottaa itteäni oikein kunnolla niskasta ja ruveta tosissani heräämään joka aamu kukon laulun aikaan. No eiii nyt ihan kuudelta sentään mutta ajoissa kuitenkin, niin että vois siinä aamulla sitten puuhastella kaikennäiköstä. Ei tällaisessa yökukkumisessa oo mitään järkeä...

Tälleen talvisin varsinkin kannattaisi heräillä aikasemmin, kun aurinkoa ehtii päivän aikana muutenkin näkemään vain vilaukselta, niin näkisi sitten edes vähän pidemmän vilauksen! Ah, sain heti ihan mielettömän mielikuvan täydellisen upeasta, kirkkaasta talviaamusta ja siitä fiiliksesta minkä nouseva aurinko ja sen valoa loistavat säteet tuo, pirteyttä, iloa, voimaa. Googletin muutaman hienon fiilistely kuvan! Pientä motivaatio ruisketta muillekkin, olkaa hyvät! :) 


Tänään oli siis taas vaihteeksi oikeen löysäily päivä, en tehnyt oikeestaan yhtään mitään...lueskelin melkeinpä koko päivän vaan blogeja! Yritin vähän tutkiskella mistä lähtökohdista muutamat nyt jo suomessa tunnetuiksi tulleet bloggaajat ovat joskus aikoinaan aloittaneet :) Mielenkiintoista miten samanlaisina osa oli vuosien jälkeenkin pysynyt, tai paremmin sanottuna omanlaisinaan eikä muuttuneet liikaa ns. "ammattimaisiksi". Itse ainakin tykkään enemmän sellaisista blogeista, jotka ovat ihan tavallisessa arkielämässä kiinni ja niistä voi oikeasti ottaa vinkkejä. Ja jotenkin tuntui kivalta huomata miten he siis  ovatkin ihan "tavallisia" tyttöjä, joihin voi samaistua. Itse ehkä vähän liikaakin, kun kuvittelen olevani jo yksi heidän joukossaan! Vaikka huomasin kyllä heti yhden jutun mitä omassa blogissani näkyy vielä liian vähän ja se on pärstäkerroin! :D Noh, harmi vaan, että tällä hetkellä naamassa sojottaa oikeen kunnon sarvi leuassa niin ei paljon tee mieli kuvailla...alkuviikolla näytti vielä paremmalta ja ehdin ottaa muutaman kuvan ennen kouluun menoa. Saa nähdä kehtaako huomenna mennä ollenkaan...


Sen verran tänään illalla sain sentään tehtyä, että kävin kaupassa ja väsäsin meille iltapalaksi quesadilloja! Eipä ole ennen itse tullut tehtyä mutta ehkä tämän kokeilun jälkeen nyt sitten useammin! Oli tosi helppoja tehdä, ja ihan maistuviakin! :) 


Tortilla vaan kuumalle pannulle, juustoa siihen päälle, sitten vähän jotain täytettä, me laitettiin paistettua kanaa ja ananas-salsaa, sitten vielä lisää juustoa ja toinen tortilla päälle ja eikun odotetaan, että juusto sulaa. Näin yhdellä hyvin oikeaoppisella lauseella sanottuna :DParasta nautittuna guacamolen ja kylmän colan kanssa! :)


Joo, kai sitä sitten tarttis yrittää taas saada unenpäästä kiinni...nighty night! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti