lauantai 18. tammikuuta 2014

Perjantai päivän iloja ja Di Trevi

Jihuu, perjantaina vietettiin Mirrin kanssa oikeen tyttöjen päivää! :) Ensin shoppailtiin ja kierreltiin kaupoissa monta tuntia ja illalla nautittiin hyvästä ruuasta ja viinistä hyvässä ravintolassa! 

Mulla ei ollut koulua eikä töitäkään, niin päivällä olin juuri ja juuri ehtinyt sängystä ylös kun Mira jo soitti, että pitää lähteä hakemaan koulusta. En ymmärrä mikä muhun on iskeny, kun voisin vaan nukkua ja nukkua vaikka millä mitalla!! Jotenkin ihan rytmit sekaisin..Vaikka menisinkin ihan ajoissa nukkumaan jo ennen puolta yötä ja nukun sikeästi hyvin unin aamuun asti, niin silti ei meinaa millään raaskia nousta ylös ihmisten aikoihin. En ymmärrä, kun kuitenkaan ei ensimmäisen kerran herätessä enää edes väsyttäisi, niin silti vaan jää sänkyyn makaamaan viimiseen asti...kai se on sitten jotain talvimasennusta...noh anyway, päästyäni Miran hakemaan tultiin vielä ensin meille ja siinä sitten vähän meikkailtiin ja valmistauduttiin ennen lähtöä. Mira muun muassa pesi vielä hiukset taidokkaasti täysin pukeissa suihkun viemärin yllä steppaillen :D:D


Haluasin alkaa laittamaan blogiini myös asukuvia, mutta yksin ollessa hyviä kuvia on varsin hankala saada otettua! Peilin kautta muutaman kuitenkin yritin napata :D En siis koe olevani mikään tyyli-ikoni ja sen takia kuvaile itseäni, mutta olen ehdottomasti kiinnostunut muodista ja upeista vaatteista. Juutun usein selailemaan esimerkiksi Lookbookista ideoita pukeutumiseeni ja olisi hienoa jos joku joskus saisikin inspiraatiota omista asukokonisuuksistani.


Noh, myönnetään nyt heti alkuun, että kehittymisen varaa stailauksen suhteen on paljonkin :D:D eikä tällä hetkellä omalla opiskelija-budjetillani kauheasti voi uusilla vaatteilla tai asusteilla rehvastella koska en kovin paljoa merkkeihin pysty panostamaan mutta ainakin intoa riittää :) Näissä kuvissa näkyy viime viikolla Salon H&M alennusmyynnistä löytämäni täydellisesti istuvat farkut!

Vaaleat farkut/H&M, villapaita/Vila

Niin tosiaan useimmiten kun otan puheeksi blogia varten kuvaamisen tai ylipäätään koko blogi aiheen, muuttuu Mirankin ilme siihen suuntaan, että turha yrittääkkään ojennella kameraa hänen suuntaan...möh, mutta jokaisella on omat juttunsa ja kiinostuksensa :)


Tällaisia kuvia sitä vastoin kyllä sitten päivän päätteeksi löytyy muistikortilta enemmän kuin tarpeeksi! HOHO! :D


Päivällä käytiin ensin Skanssin kaupat läpi ja sieltä ajettiin vielä Myllyynkin! Asiaa!


Shoppaillessa tehtiin molemmat muutamia löytöjä, jotka loppupeleissä jäivät kyllä ostamatta..Mira oli kuulema pidemmän aikaa himoinnut jotain pörröistä talveen sopivaa asua, ja innostuin kieltämättä itsekin mutta ainoa kappale, jonka bongasimme H&M:ltä ei ollut ollenkaan sopiva..niimpä metsästys jatkunee.


Itse olen jo kauan himoinnut lisää nahka-vaatteita! Tällä hetkellä omistan ainoastaan pakolliset nahkatakin ja nahkahameen, mutta kyllä perusvarastoon nyt pitäisi kuulua muitakin nahkavaatteita. Tämä musta peplum nahkatoppi löytyi Vero Modasta, mutta sekään ei oikein sopinut kunnolla vaikka muuten olisi oikein upea ollutkin! Pidin topin mallista ja tyylistä todella paljon mutta harmikseni se lytisti rinnat täysin ja puristi ikävästi..tällaisen aion kyllä ehdottomasti vielä jostain itselleni löytää! Nahka jos joku tekee asukokonaisuudesta seksikään ja näyttävän! ;)


Itse tein onnekseni kuitenkin yhden oikein löytöjen löydön!!! Ai että!!! Olen niiiiin onnellinen! ;) En ole vielä koskaan omistanut ko. vaatekappaletta vaikka sekin kuuluu ehdottomasti kaikkien naisten must-have listaan ja nyt mulla on aivan täydellinen sellainen!!! :))) Paljastan nyt, että kyseessä on trenssi-takki, ja vielä vaalea sellainen. Mielestäni oikean trenssi-takin kuuluu olla nimenomaan vaalea, harmi vaan, että ihan vielä ei nyt ole sopiva ilmasto trenssien käyttöön...mutta kun aika koittaa niin tämä tyttöhän marssii kaduilla ihan nokka pystyssä :D


Illaksi olin varannut meille pöydän Blankosta. Blanko on yksi Turun suosituimmista ravintoloista, tai näin olen päättellyt siitä, että ainakin viikonloppuiltoina paikka on ihan piukassa! Ja niinpä oli nytkin. Ainoa vika on ihmisten määrän myötä kova melu, ei meinaa millään kuulla toisen puhetta vaikka istuisi ihan vieressä! Onneksi parin lasillisen jälkeen sopeutuu ympäristöön kuin ympäristöön paremmin ;)


Nautittiin aperitiiveiksi Cosmopolitanit! Ihan huippu drinkki!! Tosi hyvää! :P Ja saatinpa tällä kertaa vielä for free! Ilmeisesti siksi, kun saavuttiin paikanpäälle niin meidän pöytä oli vielä varattuna ja hyvää palvelua edistääkseen tarjosivat meille siinä sitten paukut odotellessa, ei huono juttu ollenkaan! ;)


Syötiin molemmat lehtipihvit ja oli oikein maittavat annokset!


Jälkiruuaksi otettiin lasillinen Sandeman portviiniä! Muutama viikko sitten Johannan ja Heinin seurassa maistelin ensimmäistä kertaa kunnolla portviiniä ja nyt viimeistään voin sanoa, että tykkään! Ei ehkä suuria määriä minään seurustelu juomana mutta tosi mainiosti sopii aterian päätteeksi tai jälkiruokien kaveriksi!


Pakko vielä kehua Blankossa saamaamme palvelua! Todella ystävällistä ja huolehtivaista palvelua alusta loppuun, oli todella hyvä olla kun henkilökunta piti niin hyvää huolta! Heh ;)


Hyrrrrrr, ulkona on kyllä niin kylmät oltavat nykyään! Nyt painun vilttien alle lämmittelemään! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti