sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Saturday night Dinner

Harmikseni jouduin eilen tyytymään kännykän surkeaan kameraan, koska Nikonin järkkäri petti mut jälleen!!! Suututti niin paljon!!! Olin ensin koko päivän stressannut muistanko ottaa kameran ylipäätään matkaan mukaan ja onnellisena huomasin, että jes, mukanahan se on, mutta kappas vaan, heti ensimmäistä kuvaa ottamaisillani alkaa punainen valo vilkkua ja boom AKKU LOPPUU!!! aaaargggghhh!!! MIKSIII!!! Muutenkin on taas sellanen olo, että kaikki menee vaihteeksi ihan päin honkia...mainittakoon tähän väliin, että ei saatu sitä upeaa vuokrakämppää, ylläri...

Noh, onneksi kaverit aina piristää ja loppu päivä sujui paremmin kuin hyvin :) Oltiin sovittu, että mennään Turkuun syömään ja tehtiinkin pöytävaraus Di Treviin, mutta sitä ennen käväistiin Ravintola Fontissa aperitiiveilla vähän herättelemässä ruokahalua ;)


AINIIN, tosiaan, se tipaton nyt sitten loppui ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa! :D Keskusteltiin Markon kanssa asiasta ja yhteistuumin sitten päätettiin, että ei se ehkä ole tarpeellista. Ei me nyt muutenkaan joka viikonloppu juoda ja tollanen totaali kieltäminen vaan pistää hatuttamaan!


Di Trevi oli mielestäni hieno ja persoonallinen ravintola! Paikan sisustus muistutti paljon omaa tyyliäni, tai ainakin sitä tyyliä mitä yritän hakea takaa :p Vanhaa yhdistettynä uuteen, eleganttia ja yksinkertaista mutta ripauksella bling blingiä ja erikoisia yksityiskohtia, kuten nuo juomalasit.  


Söin chorizo-sinihomejuusto pizzan, joka näytti todella hyvältä, eikö? :) Yllättävää miten paljon vihreä väri vaikuttaa ruuan ulkonäköön! Pizzakin näyttää vielä herkullisemmalta ja vaikuttaa jopa terveelliseltä! :D Että nyt kotonakin vaan rucola käyttöön ja pizzaa pöytään! 


Di Trevistä vaihdettiin myöhemmin vielä viereiseen Blankoon jälkiruuille. Niistä en valitettavasti saanut enää kuvia otettua, mutta suklaa-pekaanikakkua oli lautasella ja portviiniä lasissa ja kyllä maistui! ;)

Olipa kiva ilta! Mukavaa vaihtelua baarissa juoksemiselle. Vähän sovittiinkin, että otettaisiin mahdollisimman pian uudestaan. Tuli heti paljon aikuisempi olo, kun istuskeltiin hienonnäköisissä ravintoloissa ja siemailtiin sivistyneesti viiniä, eikä kontattu paukut molemmissa käsissä jossain disco-luolassa, hohohoo! :D Oli todella ihanaa jutella kunnolla ja vaan viihtyä yhdessä.Ja tänään aamulla vasta mukavaa olikin, nimittäin herätä pirteänä ja levänneenä! ;) Ei merkkiäkään krapulasta, näitä ehdottomasti lisää! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti