torstai 30. tammikuuta 2014

TUTOn pelissä

Eilen olin urheasti suunnitellut herääväni kerrankin sitten oikein todella ajoissa, nimittäin samaan aikaan kun Marko aamulla kuuden maissa lähtee töihin! Suunnitelmaani kuului tietenkin myös kuvata tästä saavutuksesta oikein todistusaineistoa, ja tehdä jopa konainen blogi-postaus! :D MUTTA varmaan arvata jo saattaa että, eihän siitä mitään tullut! Yllärii.. :D No nousin kuitenkin kyllä sen verran aikaisin, että ehdin hyvin hoitamaan kaikki aamutoimet ja syömään aamupalaa ja ottamaan vähän asukuviakin ennen kouluun lähtöä! :)


 Villapaita/ H&M

Päälle valikoitui uusi vaalea villapaita, jonka sävyyn sopi mun mielestä tosi hienosti toi Kalevalan Vanamo kaulakoru, joka on myös ihana hennon vaalea :) Tein myös aika "näkymättömän" meikin, ja kokeilin ripsivärinä pelkkää L´Orealin Volume Million Lashes kimalle versiota, mutta eipä se noissa kuvissa ainakaan yhtään erotu...En tosin laittanut alle ollenkaan normaalia mustaa ripsiväriä, kun halusin tosi luonnolisen lookin. No itse kyllä peilistä kun katsoi, niin näki selvästi, että kimaltaa ja koulussakin huomattiin :) Mutta täytyy koittaa vielä top-coat tarkoitukseen!

Kuvasin myös iltapäivällä muutamat kuvat ja Marko tuli heti viereen pelleilemään..on se kumma kun ei voi blogiin ottaa muiden seurassa kuvia ilman, että joku on siitä jotain mieltä! No eiii, kyllä nyt Markolle on mun blogi-hössötykset ihan se ja sama :D Kunhan tapansa mukaan vähän härnäsi :P


Myöhemmin Marko ehdotti yhtäkkiä päivällä, et jos mentäisiinkin illalla löhöilyn sijaan Kupittaalle katsomaan vähän jääkiekkoa. Marko on koko talven ollut ihan intona ite jäällä lätkimässä kiekkoa ja jopa houkutellut mua mukaan ja vähän arvelin, että tässäkin ehdotuksessa oli taka-ajatuksena, yrittää innostaa mua entisestään ;) Nooh, suostuin sit tietenkin! Seuraavaksi ollaankin sit jo luistinkaupassa ja harjottelemassa lämäriä xD Noooh mikäs siinä, mun urheilu-uskottavuuteni senkun kasvaa! Hehhee :) Ja jääkiekkoa nyt jos jota jaksan mäkin ihan mielenkiinnolla seurata, vaikka nyt kyseessä olikin vaan mestis-tason peli. Turun Tuto Hockey vs. Heinolan Peliitat. Oli pakko googlettaa toi joukkuenimi ja selvis, että TuTo=Turun Toverit, kuinka söpöä! :D


Istuttiin tosi lähellä kenttää, ja Marko pelkäs koko ajan, että saadaan vielä kiekko päähän! xD Noh, ei onneksi niin huonosti käynyt! Toisaalta oli tosi makee olla niin lähellä, mutta toisaalta ainakin mun silmiin se kaikki näytti melko sekavalta :D Tai ei ainakaan näyttänyt yhtään niin sulavalta ja sujuvalta kuin tv:ssä, jäbät vaan sinkoili sinne tänne, enkä erottanu välillä ollenkaan kuka oli kenttäpelaajana ja kuka menossa tai tulossa vaihto aitioon :D 

Ydellä tauolla kuulutettiin, että jotaan 1750 ihmistä kaiken kaikkiaan oli paikalla, niin ihan hyvä melu siellä saatiin kyllä aikaseksi! :) 


Enpä ollut aiemmin Marli Areenallakkaan käynyt, joten oli kyllä taas kokemus! Ihanaa kun mentiin, vaikka kyseessä olikin pitkä ilta urheilun parissa :D Aina on kuitenkin niin kiva tehdä kaikkea erilaista ja arjesta poikkeavaa! Piristää :) ja itse ainakin haluan elää niin, että mahdollisuuksien mukaan pyrkisi enemmin useammin kuin harvemmin näkemään/ tekemään/ kokemaan uusia juttuja! 


Hyvät herkut kruunasi koko tapahtuman! Ruokaa pitää aina olla! xD


Hitto että oli muuten kylmä ton pelin jälkeen, kun hiihdettiin autolle! Siis aivan jäätävää!!! Tuntui ihan oikeesti jo siltä, että ei selvitä hengissä kotiin :D Voisko siis jo nää kamalat pakkaset hellittää!? HYI!  

Mutta nyt on pakko alkaa valmistautumaan huomiseen tenttiin! Aaaaapuva, apuva apuva!!! 


Laura <3

2 kommenttia:

  1. Hyvän kirjan oot valinnu:) mäki luin ton syksyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hyvä! Ja meiltä löytyy samanlaisia lisää jos kiinnostaa ;)

      Poista