tiistai 7. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet tuulet

Nyt on innostunut olo! Tänään oli hyvä päivä ja jos palaset loksahtavat paikoilleen toivotusti, niin huomisesta voi tulla aivan mahtava päivä, mutta huippu siitä tulee joka tapauksessa! :) Vuoden alut on jänniä, kun mukamas saa aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä asioita toisin, vaikka kyllähän jokaisesta auringon noususta aina uusi päivä alkaa. Noh, joka tapauksessa itsekin olen nyt pohtinut uutta vuotta ja päättänyt, että on taas aika tehdä asian jos toisenkin eteen muutoksia. Ne kuuluisat uuden vuoden lupaukset tosiaan...Tähän päivään liittyikin monia asioita, joihin uuden vuoden kunniaksi haluasin muutosta...

Meillä on nyt jo itseasiassa pidemmän aikaa ollut hakusessa täältä Turusta isompi asunto ja tänään käytiin taas yhtä upeaa kaksiota katsomassa! Oltiin jo oikotien kuvien perusteella aika ihastuneita (molemmat) ja paikan päällä vielä enemmän! Mulle tosin käy aina niin...ollaan jo aika montaa asuntoa oltu katsomassa ja jokaiseen vuorollaan olen rakastunut tulisesti, niinpä tässäkin kohteessa jätettiin hakemus saman tien! Parhaat puolet olisi asunnon koko 61m2, SAUNA!!! Juurikin näitä ominaisuuksia uudelta kämpältä vaadimme ja kivana plussana tässä olisi aivan valtava parveke Aurajoen rannalle päin! Myös sijainti miellytti molempia, koska ko. kämppä olisi rauhallisella paikalla kaupungin laidalla, mutta kuitenkin vielä ihan kiven heiton päässä keskustasta. Tässä vähän esimakua! :) Nyt vaan peukut pystyyn, että vihdoin nappaisi! Onneksi tällä kertaa ei tarvitse kauaa jännittää, sillä tiedon saa kuulla jo ehkä huomenna! Here's for hoping, uusi vuosi uudessa kodissa!


Asuntonäytön jälkeen marssin kaupungille ja Anttilaan hankkimaan täydennystä lasivitriiniin. Mulla on siis ihan sairas pakkomielle Iittalaan. Haluan tulevaisuudessa, että kaikki astiat ja koristeet olisi Iittalaa! :D Joten sen voin luvata, että milloin ikinä saammekin uuden asunnon, niin sisustuksessa tulee varmasti näkymään tämä upea suomalainen design merkki monessa muodossa!


Suurin ylpeyteni on Iittala Essence -lasi kokoelma, josta nyt tämän päivän jälkeen puuttuukin enää yhdet lasit! Ihanaa! Kokonainen vitriini täynnä Iittalaa! 


Yksi yhteinen tavoite mulla ja Markolla tälle vuodelle on myös se kliseinen elintapojen muutos. Tarkoituksena on kaikessa yksinkertaisuudessaan alkaa liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin. Niistä varmasti tulen kertomaan vielä lisää mutta tässä tämän päivän tuliaiset ruokakaupasta! 


Löysin yllätyksekseni lähi k-marketistamme Cocovin suosittua Trail Mix sekoitusta! Näitä Cocovin tuotteita on mielestäni hypetetty aika paljon, joten päätin nyt sitten nakata koriin, suolaisesta hinnasta huolimatta, ja kokeilla josko olisi ässä-mixille korvaajaksi!


Nyt katsomaan Under the Domea ja napostelemaan! (Parempia sarjoja odotellessa...)
Ainiin ja huomenna kouluun...JAIKS!


EDIT:// Katsottiin alle viikossa toi Under the Domen koko ykköskausi, tuomitsin siis liian aikaisin! Jäätiin parin ekan jakson jälkeen ihan koukkuun!!! Tosi jännä, suosittelen!! 

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti