perjantai 31. tammikuuta 2014

Hey, It's Friday and time for a dinner!

Jeiii! Nyt on massu täynnä ja hyvä mieli! :) Tultiin juuri Miran kanssa takaisin meille aivan mainiolta illalliselta. Piristi ihan kivasti häpeällisen koulupäivän jälkeen...Meillä oli tosiaan palvelumuotoilun tentti, ja se nyt ei sitten mennyt ihan putkeen...Noh, toivottavasti edes läpi :D Mutta seuraavaksi vähän illan asukuvia:

Paita/ H&M, kaulakoru/ H&M


Oltiin Mirrin kanssa siis taas vähän syöpöttelemässä! Tällä kertaa Fontanassa! 


Huhheijaa että meinas perse jäätyä matkalla! Siis nyt on ollut jo valmiiksi niin kylmä ettei kyllä kauheesti naurattanut kun tänään iski sit vielä joku extra jäätävä puhuri ja alkoi lunta pyryttämään! Et ei kyllä vähään aikaan taida helpottaa tää kamala kylmyys!!! :( Noh, onneksi lasillinen hyvää punaviiniä lämmittää kyllä, niin kehoa kuin mieltäkin ;) 


Mirakin oli panostanut illan asuun, (vaikka rillit jäikin päähän...) sillä roikkui kaulassa aikamoinen hely! ;) Glitterin varmaan kallein koru mitä löytyy, maksaa kuulema 99e (mutta Mira kyllä sai sen ihan työpaikka etuna). Ensin ajattelin et ihan kauhee, sorry Mirri :D Mut tossa illan aikana kun sitä siinä kattelin niin muutin mieleni ja loppu illasta halusin jo itelleni samanlaisen, hohooo :D Heh, sitten pääasiaan eli ruokaan xD ja ruuathan Fontanassa oli aivan huippuluokkaa!!! Mira otti kana hampurilaisen, joka näytti todella vaikuttavalta! ja olikin niin mahtikokoinen annos, että burger vei voiton, ei Mira jaksanut millään tota koko lautasta tyhjentää :D Mä otin vuohenjuustolla kuorrutettua broileria, joka oli aivan taivaallisen hyvää mutta sekin annos osoittautui niin täyttäväksi etten mäkään jaksanut kaikkea :D 

 Kana burger (VL) 14,00
pariloitua broilerinfilettä, pekonia, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia
punasipulia, bbq-kastike lisäksi maalaisperunat & chilimajoneesi


 Vuohenjuustobroiler (G) 18,00
pariloidulla vuohenjuustolla kuorrutettua broilerin rintafilettä, punaviinikastike, paistetut kasvikset sekä talon lohkoperunat

Pakko vielä hehkuttaa tota ruokaa, koska olin niin niin tyytyväinen!! :) Mun mielestä ensinnäkin toi vuohenjuuston ja kanan yhdistelmä vaan toimii :D Aivan sairaan hyvää. Punaviinikastike oli aivan täydellistä! Ei mitään valmislitkua, vaan jämäkkää ja todella makuisaa, niinkuin kunnon kastikkeen kuuluukin! Ja noi kasvikset ei todellakaan ollut mitään pakastepussista tulleita! Ja sekin vielä mainittakoon, että kasvisten määrä oli hienosti suhteutettu, niin että kasviksia oli enemmän kuin perunaa :) 


Harmi vaan, että tultiin tosiaan molemmat niin täyteen, ettei jaksettu edes harkita mitään jälkiruokia...Mutta Fontanaan mennään ehdottomasti uudelleen, niin eiköhän niitäkin vielä ehditä maistelemaan ;) Fontanassa oli muutenkin kuin vain ruuan suhteen kaikki kohdillaan :) Tykkäsin tosi paljon paikan sisustuksesta, oli tosi viihtyisä ja tunnelmallinen, ja teki mieli jäädä vielä vaan istuskelemaan ja nauttimaan olostaan :)


Jea, nyt me pestään nassut ja vedetään yökkärit päälle Mirrin kanssa ja jatketaan iltaa Pretty Little Liarsin parissa! 

Nighty night! :)


Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti