sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Min ensam lördag

Hehee! Eilinen lauantai meni vähän överiksi, siis herkuttelun suhteen :D Vietin suurimman osan päivästä yksinäni, joten mitä muutakaan olisin sitten tehnyt kuin syönyt!

Aamu alkoi kyllä ensin ihan terveellisissä merkeissä, nimittäin puurolla ja lenkillä! Käytiin Markon kanssa ulkoiluttamassa Roippa heti kun herättiin :)


Roippa on niin SÖPÖ <3 Kun oltiin lenkiltä takaisinpäin tulossa, niin ihmeteltiin, kun yhen mäen päällä nähtiin, että joku mummeli oli hakemassa postia mutta jäikin sitten siihen postilaatikolle tönöttämään, niin sehän odottikin meitä, että tullaan Roin kanssa kohdalle! Mummot on kyllä niin hellyyttäviä :D Tämäkin mammasti hymyili niin leveästi ja oli niin onnessaan kun sai Roippaa siinä katsella, ja niin ilonen kun me jäätiin siihen hänen kanssa siihen hetkeks juttelemaan :) Onneksi osasi poika tällä kertaa käyttäytyä!! Ois muuten mummu kyllä hakenut haravan nurkasta ja heristelly! :D Roi on niin ihme jekyll & hyde -persoona, välillä se on ihan mielipuoli ja saa tosissaan hävetä, ja välillä se just hurmaa kaikki vastaantulijat. Ärsyttävä vaan joka kerta pelätä kumpi puoli sieltä tällä kertaa ottaa vallan...


Marko lähti sitten muualle ja mä päätin mennä saunaan lämmittelemään :) Oon ihan himo-saunoja!!! Vähintään kerran viikossa pitäisi päästä kyllä saunaan, mutta harmi vaan, ettei meillä Turussa ole edes saunaa!!! :( Tulee vaan aina niin paras fiilis saunan jälkeen, sellanen aivan puti-puhdas ja freessi olo! Ja kauniskin! Mä liitän aina saunomiseen kaikenmaailman kauneus-rutiineja ja nytkin tein parit kasvo-naamiot :D


Tykkään tosi tosi TOSI paljon The Body Shopin naamioista! Voisin ehkä mennä jopa niin pitkälle ja sanoa, että ovat parhaita naamioita, joita itse olen käyttänyt. Teen melkein aina saunan yhteydessä combo-naamioinnit, eli ensin puhdistava ja sitten kosteuttava. Ihan Must-tuote mulla on toi TBS:n kosteuttava Sink-in E-vitamiini naamio. Mulla on tälleen talvisin varsinkin, erittäin kuiva iho, joten sitä pitää aina löytyä kaapista!! Se tekee ihosta täydellisen kosteutetun ja heleästi hehkuvan! Ihan super tököttiä! Jos on vähänkin kuiva iho, niin tämä tekee oikeesti ihmeitä! Laitan itse aina oikeen paksun kunnon kerroksen naamariin ja nautiskelen siitä tunteestä, kun iho (varsinkin saunan jälkeen) imaisee sen kaiken :D Välillä olen myös illalla laittaessa jättänyt kerroksen koko yöksi kasvoja kaunistamaan. Näin saa parhaan mahdollisen tuloksen, ja pitkäaikasen vaikutuksen! Voin kertoa, että aamulla kun herää, niin jo on posket pehmeät kuin vauvan pylly ja helottavat kuin persikka! :) Ja noi puhdistavat naamiot on myös tosi hyviä ja tehokkaita! Niidenkin vaikutuksen voi oikeesti ihan tuntea iholla! Sellainen ihana vähän pistelevä tunne, kun epäpuhtaudet saa kyytiä! :D 
   
The Body Shop/ Vitamin E Sink-in moisture mask (21,50e)/ 
Seaweed Ionoc Clay mask (21,50e)

Saunan jälkeen joskus myöhemmin lähdin marssimaan lähikauppaan hakemaan ruoka-aineksia, mutta kuinka ollakkaan, kori täyttyikin pelkillä herkuilla...Ruuaksi ostin mun lemppari pakaste pizzaa, Casa di Maman Pepperoni-Salami. Aivan täydellistä!!! En tiedä mitään yhtä hyvää pizzaa kuin tämä!!! Voittaa siis mennen tullen kaikki ravintoloiden ja kebabbiloiden pizzat, ihan tosissaan!!! Tossa on niin mainio pohja, se on todella muhkea ja upean rapea ja tosi tosi maukas!!! Täytteenä laadukasta salamia, ja pikanttia pepperonia, tosi hyvä yhdistelmä, joten kokonaisuutena maistuu siis aivan taivaalliselta!! Okei tiedän, että vaahtoan nyt tosiaan pakastepizzasta, mutta toi vaan oikeasti on parasta!!! :D Että jos joku nyt ei vielä ole maistanut, niin kipin kapin kaupasta hakemaan, ja varmasti ymmärrätte innostukseni! ;) 


Sitten ilta mässyttelyksi ostin sipsejä ja dippiä. Taco-dippi on paras! :) NAM! Ja jotain karkkiakin teki mieli, niin tällä kertaa valitsin pantteri pussin! Ainiin ja juomaksi jaffaa. Eli kunnon läski-kestit!!! :DLoppu ilta menikin sitten tietokone ruudun ja tv ruudun äärellä, toisella kädellä herkkuja napostellen ja toisella kädellä Roippa rapsutellen! :) 


Nyt jatkan vielä hetken muiden blogien lukemista, sitten tarvii varmaan yrittää nousta ylös sängystä...kello on taas jo 12...hitto!

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti