torstai 9. tammikuuta 2014

"This is the Voice of Finland!!!"


 
Wuhuu!!! Eilinen ilta oli tosiaankin huippu, niinkuin jo etukäteen ehdin hehkuttaakin! Olin hommannut työpaikan kautta kasan lippuja Turkuun, the Voice of Finlandin kuvauksiin ja siellähän me sitten porukalla hihkuttiin innosta ja taputettiin kämmenet punaisiksi!!! Onneksi huomasin mahdollisuuden, sillä oli kyllä moinen kokemus! En ollut aiemmin missään tv-ohjelman kuvauksissa ollutkaan (koska muinaista laivalla kuvattua Onnenpyörää ei lasketa :D), joten voin kertoa, että hymyissä suin mentiin ja hymyissä suin lähdettiin! :) Pitäisi enemmän osallistua kaikenmaailman tapahtumiin, että siinä itselleni jälleen haaste uudelle vuodelle, etsiä ja osallistua aktiivisemmin uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia! 


Ennen tapahtumaa käväistiin nopeasti "pienellä huikopalalla" :D Mietittiin kuumeisesti mihin sitä ehtisi mennä, kun aikaa oli vain vajaa tunti, joten mepä päätettiin sitten Markon kanssa, että viedään jengi maistamaan Turun parhaita rullakebabeja! Ja niitähän saa vain ja ainoastaan Kristallista!


Täyden masun kera olikin sitten kiva lähteä koko illaksi Logomoon viihtymään! :)


Niin ja mehän oltiin tosiaan laittauduttu viimisen päälle, koska ei sitä ihan joka päivä pääse tv-kameroiden eteen! Tarkkaa päivää ei vielä tiedä, koska kyseinen jakso sitten telkkarissa esitetään mutta toivottavasti jossain kohti vilahdettaisiin! ;)


Myös kuvauspaikka Logomo oli aivan uusi tuttavuus, ja siellä suut auki ihasteltiinkin näkymiä :D Ennen esitystä odoteltiin jokunen tovi jättimäisen kokoisessa aulahallissa josta pystyi päättelemään paikan olevan kokonaisuudessaan aivan valtava, joten täytyy todeta, että kaikin puolin mahtavat oli puitteet. Logomo nimikin on aivan mahtava! :D 

   
Muruset innostuivat esitystä odottaessa naukkaaman lasilliset kuohuvaakin! Ja siitä puheen ollen, en ole tainnutkaan täällä vielä mainita, että me pidetään Markon kanssa molemmat tipaton tammikuu! :) joten itse kilistelin sitten vesipullon kera..wtf, tiedän, taisi vahingossa lipsahtaa sellainenkin uuden vuoden lupaus..heh! No ei se nyt ihan tuulesta temmattu juttu ollut, aion tosiaan pyrkiä muuttamaan juomatapojani humalahakuisesta "kännäämisestä" enemmän suuntaan sivistynyt nautiskelija :) En nyt siis tarkoita, että olisi mitään ongelmia alkoholin käytön kanssa, mutta usein tulee ehkä vähän liian paljon nautittua, joten viime aikoina "oon pyrkiny vähentää" :P Vaan olisi maistunut kyllä mullekkin skumppa-lasillinen, joten täysin tipatonta todellakin jatkuu vain tämän yhden kuukauden! 


Tällä kertaa kyseessä olivat battle jaksojen kuvaukset, joten pääsimme illan aikana nauttimaan todella upeista duetto esityksistä! Tällä hetkellä the Voice of Finlandia on tullut tv:stä jo yhden jakson verran, mutta itse en ole ehtinyt katsomaan, joten en tunnistanut ketään esiintyjistä. Tosin sen verran voin nyt sanoa, että kaikki ketkä eilen lavalla näimme, olivat aivan uskomattoman hyviä!!! Paljon parempia mitä aiemmin on tv:stä näitä laulajakokelaita tullut  nähtyä. Ja Axl Smith oli aivan super! :D 

Koko homman jälkeen jäätiin tottakai vielä hankkimaan yhteiskuvia, joten tässä lopuksi pieni Fani-galleria:


Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti