lauantai 25. tammikuuta 2014

Pikavisiitti Tampereelle

Eilen menin aamulla muutamaksi tunniksi töihin, kun ei taas ollut kouluakaan. Olin kuitenkin kahteen mennessä kotona, niin päästiin sitten jo kolmelta lähtemään Tamperetta kohti ajelemaan! Oltiin jo alkuviikolla mietitty, että lähdettäis Aman luona käymään, niin nyt sitten tulikin sopivasti heti hyvä rako töiden puolesta. Kotona vaadin kuitenkin Markolta ensin muutamat asu kuvat, koska olin harvinaisen tyytyväinen siinä kiireessä kokoamaani asuun! :) En tiiä miks en ole jo aiemmin tota karvaliiviä käyttänyt, koska tykkään siitä kyllä tosi paljon! On tosi lämminkin, joten talvityyliä parhaimmillaan! ;) Mun mielestä toi valko-raidallinen paita oli aika nappi valinta tohon alle, näyttää heti paljon raikkaammalta kokonaisuudelta. 

Karvaliivi/H&M, Raidallinen paita/H&M


Ajomatkaa Turusta Tampereelle on melkein 200km, että parisen tuntia siinä nytkin ajellessa vierähti. Ja harmiksemme ei autossa saatu puhelimesta soitettua spotifyn kautta musiikkia, kun olikin vääränlaiset johdot...noh, menomatka sujui mulla sitten Suomen upeita talvimaisemia ihaillessa! Nyt kun on jo ihan kunnolla tullut lunta, niin on siis todella hienot näkymät! Kyllä Suomi on vaan kaunis maa <3 Yritin auton kyydistä vähän kuvaillakkin, ja sain pari ihan mageeta kuvaa, vaikkakin epätarkkoja :)


Markokin taisi tykätä maisemista, sillä se ehdotti yhtäkkiä, että ihan pysähdyttäisiin johonkin hyvään kohtaan ottamaan kunnollisia kuvia. No sehän mulle passassi! :D Kaikki puut näytti aivan lumoavilta valkoisine lumihuntuineen! En meinannut saada kuvailua millään loppumaan, kun koko ajan tuli toinen toistaan nätimpiä kuvia :) Tässä seuraavaksi muutama esimerkki:


Oltiin tosiaan aikataulussa sen verran edellä, että ehdittiin ennen Tamperetta pysähtyä Ideaparkissa. Itse olen vain kerran aiemmin käynyt ja silloinkin aika pikaseen...että tarvii kyllä ehdottomasti joku kerta sopia vielä kunnon shoppailu-reissu Tampereelle! Meinaan tuolla Ideaparkissa saisi helposti kokonaisen päivän kulumaan! Aivan valtavan kokoinen paikka! Nyt ehdin kiertämään vain Vero Modan.. :(


Tampereelle päästiin sitten seitsemäksi. Mentiin Amandan työpaikalle, Glohair kampaamoon Tammelassa, jossa tämä ihanainen leikkasi vielä meiltä molemmilta tukat kuntoon, silleen after hours ;) En ole moneen moneen vuoteen luottanut mun hiustenlaittoa kellekkään muulle kuin Amandalle, ja toistaiseksi tämä pitkä välimatkakaan ei ole vielä asiaa muuttanut mutta pahinta pelkään...Onneksi nyt on taas tiedossa uutta hiusprojektia lähitulevaisuuteen, joten ihan heti ei tarvitse huolestua! Mutta en oikeastaan tiedä itsekkään vielä asiasta sen enempää, joten palaillaan siihen sitten kun hommat jotenkin etenevät.


Kampaamolta lähdettiin syömään. Harmi vaan, että taas kun oltiin vähän suuremmilla hoodeilla liikenteessä, niin ne suosituimmat ravintolat olikin sitten jo aikalailla täyteen buukattuja...ja jouduttiinkin hetki kaduilla haahuilemaan (ja jäätymään!!!) kunnes päädyttiin Piazza nimiseen paikkaan. Herran jumala, että oli Tampereella muuten kylmäää!!! Hyiiii hittolainen!!! Autossa näytti parhaimmillaan lämpömittari yöllä -24 astetta!!!


Mutta nyt takaisin asiaan. Varoitus, kunnon valitusta tiedossa, nimittäin toi ko. ravintola mihin mentiin oli aivan vika tikki...Siis oltiin niin pettyneitä kaikkeen ettei enää lopuksi voitu kun nauraa. Paikkahan näytti ihan ok hyvältä ja ruokalistakin vaikutti tosi lupaavalta, mutta täällä ei osunut kohdilleen sitten mikään!!! Alusta alkaen vuoronperään, kuin systemaattisesti kaikki meni pieleen...ensin meidät otti vastaan mukava vanhempi henkilö mutta illan aikana meitä sitten palvelikin nuori tyttö, joka osasi hädin tuskin puhua suomenkieltä, saatikka tehdä hommansa, koska selvisi että hän oli ensimmäistä päiväänsä töissä! Noh, en minä häntä tästä mistään syytä, mutta huomasi kyllä miten paljon viihtyvyyteen vaikuttaa myös ammattitaitoinen henkilökunta... 

Itse tilasin ruuaksi pippuripihvin koska se on yleensä missä vaan ravintolassa varma valinta, Marko ja Ama ottivat molemmat pulled-porkia, jonka pitäisi myös yleisesti ottaen olla todella mehukasta ja hyvää, mutta ainahan on löydyttävä poikkeus sääntöön..Molemmissa annoksissa se pääraaka-aine eli liha oli aivan ala-arvoisesti valmistettu...Pulled-pork vaikutti vähän raa´alta ja pippuripihvi oli älyttömän kovaa ja sitkeää...Ei siis todellakaan mikään makunystyröitä hivelevä nautinto elämys...Niin ja noi alkupala leivät oli pilattu pahalla maustevoilla, jossa oli aurinkokuivattua tomaattia. Hyi. Ja juomaksikin saatiin jotain epämääräistä tummaa saippuavettä...voi voi voi...


Sanoimme suoraan tarjoilijallemme, että ei nyt kyllä oltu ollenkaan tyytyväisiä, mutta kuten arvelimmekin, ei hän osannut asiaan mitenkään reagoida...Joten tätä paikkaa en voi nyt kyllä suositella kenellekkään...

Käytiin siitä vielä sitten pikaisesti ennen kotiin lähtöä Aman luona hirviöitä paijaamassa! :) A.K.A. Moa ja Lia.  


Keskiyön jälkeen, joskus puoli yhden maissa oltiin Salossa. Olihan siinä aikapaljon ajamista mutta hyvin jaksettiin! Nyt rupean Roipan kanssa Putousta katsomaan! Heipä heii! :)

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti