keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Uutta ilmettä asuntoon

Oltiin eilen taas asuntonäytössä mutta ei siitä sen enempää..turha reissu, jonka jälkeen tehtiin sitten onneksi vähän parempi reissu. Lähdettiin nimittäin pyörähtämään vielä Ikeassa :) Siinä muuten yksi syy, miksi pidän Turussa asumisesta; varsin lyhyt matka Ikeaan! :D Voi helposti ja nopeasti lähteä käymään kun huvittaa, eikä siitä tarvitse tehdä koko päivän ohjelmanumeroa niinkun ennen. Ja kyllä, niinkuin aina Ikeassa käydessä, tuhlasimme rutkasti enemmän rahaa kuin alunperin piti mutta tekosyynä toimikoon nyt tällä kertaa masennukseni, siitä että olemme luultavasti jumissa nykyisessä asunnossamme vielä vuoden päivät jos toisenkin...nooh, ei vaan saa luovuttaa lannistumisista huolimatta!

Kotona kun sain myöhemmin (yöllä) kaikki ostokset viritettyä paikoilleen mieleni jälleen koheni, kaikki näytti todella hyvältä ja olenkin taas väliaikaisesti iloinen asunnostamme, tai no ainakin sen sisustuksesta. :) Esitelen nyt nämä uutuudet mutta teen myöhemmin vielä isomman postauksen nykyisestä asunnostamme ja esittelen omaa sisustustyyliäni vähän tarkemmin. Ensin pitää kuitenkin saada vielä hankittua parit tärkeät puuttuvat elementit!


Itse haluan, että asunnossa on paljon viherkasveja ja kukkia. Ne sopivat mihin tahansa huoneeseen ja luovat aina raikkaan ja pirteän ilmeen sisutukseen. Puhumattakaan, paremmasta ilmanlaadusta kasvien tuottaman hapen myötä :) Kukat vaan ovat usein liian kalliita ostaa viikottain arkipäivän iloksi siihen nähden, että niistä saa kuitenkin nauttia vain hetken. Isommat viherkasvit taas voivat kestää kauankin, riippuu toki hoitajasta ;)

Ihastuttiin osastoja kierrellessä extempore beigen ja vaaleansinisen väriyhdistelmään ja ostettiinkin sitten ihanat ja kevyet vaaleansiniset verhot kotiin vanhojen rinnalle, kun sopivasti osuivat värit nappiin! Eikä ole vielä liikaa kangasta ikkunoiden edessä, koska uudet verhot ovat tosiaan todella ohuet ja harsomaiset. Näyttää mielestäni todella hyvältä! Ihanaa :)


Mukaan lähti myös kolmas olkilaatikko, jota olen valkoisen tason alle jo jonkinaikaa kaipaillutkin. Nyt sekin näyttää vihdoin hyvältä ja valmiilta kokonaisuudelta :)


Ostoskoriin päätyi myös uusi torkkupeitto, joka sopii uusien verhojen seuraksi ja korostaa vaaleansinistä värimaailmaa asunnossa. Mielestäni vaaleat sävyt tarvitsivat kuitenkin jonkin tehostevärin, joten heitin sekaan punaisen tyynyn. Punainen sopi yllättävän hienosti mukaan, joten nyt hankintalistalle tuli mukaan vielä muutama punainen väriroiske. Mitäs muutakaan kuin Iittalaa... :)


Niin, alunperin tosiaan lähdettiin siis hakemaan ihan vaan uusia juomalaseja jokapäiväiseen arkikäyttöön ja yhtä uutta viherkasvia, joka oli päässyt joululomien aikana nuupahtamaan...mutta mutta..you know the rest! ;)

Valittiin tietysti uuteen sisustukseen sopivat vaaleansinisen sävyiset lasit :)

Nyt sytytän muutamat kynttilät ja yritän rentoutua. (Markon veli ja Xbox on meillä yökylässä, joten oma rentoutumiseni saattaa tosin käydä haasteelliseksi...siitä isommasta kämpästä haaveillessa!!!)

Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti